AnonymBruker Skrevet 11. november 2015 #1 Skrevet 11. november 2015 fikk lyst på en saftig sjokoladekake med krem i midten. Bare deler jeg kaken i to og bruker en smørkrem? Noen med oppskrift på god smørkrem? Anonymkode: 3a663...6c1
AnonymBruker Skrevet 12. november 2015 #2 Skrevet 12. november 2015 http://www.detsoteliv.no/oppskrift/cafe-stings-sjokoladekake Anonymkode: 8b670...a0e 1
Gjest Ennasus Skrevet 12. november 2015 #3 Skrevet 12. november 2015 Du kan dele en kake i to og ha krem på ja, men tror det er bedre å steke to bunner og stable de oppå hverandre, eller så kan den kanskje bli litt tynn/lav?Du burde bake en sjokoladekake med kefir og natron (eks denne http://www.detsoteliv.no/oppskrift/sjokoladekake-med-kefir De blir ofte saftige Krem kommer jo ann på hva slags sjokoladekremer du liker. Lys, mørk, fløte, smør eller begge?Disse er gode syntes jeg da:http://www.detsoteliv.no/oppskrift/verdens-beste-sjokoladekakehttp://www.detsoteliv.no/oppskrift/lys-sjokoladekake-i-langpannehttp://www.detsoteliv.no/oppskrift/kladdekake-med-sjokoladefudgeglasurhttp://www.detsoteliv.no/oppskrift/sjokoladecupcakes-med-smilekremhttp://www.detsoteliv.no/oppskrift/snickerskake-i-langpanne-med-lys-sjokoladeglasurEt annet tips er hvis du ikke gidder å ha to bunner, at du bare lager masse prikker eller hull i kaka mens den fortsatt er varm, også smører du glasur utover kaka. Da trekker glasuren nedi og inni og blir saftig (http://www.detsoteliv.no/oppskrift/gjennomblot-sjokoladekake) også kan du jo ta et ekstra lag oppå igjen når kaken er kald
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå