AnonymBruker Skrevet 10. november 2015 #1 Skrevet 10. november 2015 Er det noen som vet når man egentlig skal støte deigen? Har hørt at man må støte deigen to ganger i forhevningen for å slippe ut karbondioksid. Men skal man da først støte deigen før man setter deigen varmt og lunt, også en gang til etterpå før den skal i ovnen?? Anonymkode: 8b682...6f0
AnonymBruker Skrevet 10. november 2015 #2 Skrevet 10. november 2015 Det er ikke nødvendig, men hvis du har god tid kan du la den heve til dobbelstørrelse, slå den ned, også la den heve til dobbel størrelse igjen. Anonymkode: adab2...45e 1
AnonymBruker Skrevet 10. november 2015 #3 Skrevet 10. november 2015 Fant en oppskrift der det sto at den ikke skulle slås ned hvis den skulle kjelves for da ble det vanskelig å kjevle. http://02rakj.norsknettskole.no/grunnoppskrift.htm Anonymkode: adab2...45e
Violetta Skrevet 10. november 2015 #4 Skrevet 10. november 2015 Fant en oppskrift der det sto at den ikke skulle slås ned hvis den skulle kjelves for da ble det vanskelig å kjevle. http://02rakj.norsknettskole.no/grunnoppskrift.htmAnonymkode: adab2...45eom man har jobbet mye med deigen lønner det seg å la den hvile litt. Ellers vil den bare krype tilbake når man prøver å kjevle den flat, det er riktig. Man kan altså fint slå ned deigen selv om den skal kjevles, bare gi den noen minutter imellom.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå