Gå til innhold

Kan IKKE bake. Min tur til å ha med kaffekos på jobb.


Anbefalte innlegg

Skrevet

Vi startet i sommer med kaffekos på jobben. På tur og orden skal vær arbeidstaker ta med noe godt til kaffen til faste oppsatte dager. Veldig hyggelig! Problemet er bare at jeg kan ikke bake!! Kan noen hjelpe meg med forslag til hva jeg kan ta med? Tenkte i utgangspunktet et par poser twist eller noe i den duren. Men alle har hatt med fantastisk kaker. Både på smak og utseende. 

 Duger toro, eller noe ferdigkaker fra frysedisken?  Haha. Så kan jeg gjøre de andre en tjeneste å bryte den onde sirkelen hvor alle overgår hverandre.

Eller kan noen gi meg en suveren oppskrift som garanter blir bra? Vil jo egentlig selv slå på stortromma, når det skal sies at hver og en har med svært sjeldent. Vi er jo mange i bedriften...

På forhånd takk for innspill. Hilsen mislykket bakekone!

Anonymkode: 621a8...c3a

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Bak en sjokoladekake med kulturmelk og natron, bakepulver og egg som hevemiddel! det er umulig å få ei tørr og lav sjokoladekake hvis du gjør dette. Kaken bli kjempe myk og saftig. Bruk normal rundform i steden for bakeplate (da jukser litt med høyden på kaka :ph34r:) ikke minsk oppskriften uansett om du bruker rundform.

Snu kaken I FORMA oppned etter steking. så den ikke detter sammen igjen for sikkerhetsskyld. :) Ikke løsne kaken da.. for da sklir den ut. Men vær forsiktig..(det er bare hvis du tørr)

Hilsen Kokkestudent ;D 

Anonymkode: bae6f...523

Skrevet

Toro brownies med et melisdryss 😋👌🏻

  • Liker 4
Skrevet

Hva med å heller servere et fat med lekker frukt?

  • Liker 4
Skrevet

Bak en sjokoladekake med kulturmelk og natron, bakepulver og egg som hevemiddel! det er umulig å få ei tørr og lav sjokoladekake hvis du gjør dette. Kaken bli kjempe myk og saftig. Bruk normal rundform i steden for bakeplate (da jukser litt med høyden på kaka :ph34r:) ikke minsk oppskriften uansett om du bruker rundform.

Snu kaken I FORMA oppned etter steking. så den ikke detter sammen igjen for sikkerhetsskyld. :) Ikke løsne kaken da.. for da sklir den ut. Men vær forsiktig..(det er bare hvis du tørr)

Hilsen Kokkestudent ;D 

Anonymkode: bae6f...523

Bruker man rund form istedet for langpanne må vel steketiden forlenges.. Det må i alle fall alltid jeg. 

  • Liker 1
Skrevet

Vi har is hver uke. Enkelt og greit. Så lenge dere har fryser på jobben. :)

Anonymkode: e7cf1...7e7

Skrevet

Hva med en skål med oppskjært frukt og is eller vanilje kesam til? 

Anonymkode: db472...fde

  • Liker 6
Skrevet

Hva med en skål med oppskjært frukt og is eller vanilje kesam til? 

Anonymkode: db472...fde

Var ikke meningen å trykke på anonym knappen

  • Liker 1
Skrevet

ja. la den stå i nest nederste rille. Kommer ann på hvilken ovn du har og hvor godt du kjenner ovnen. Bedre at kaken får avstand fra den intense varmen ovenfra. ;)

Anonymkode: bae6f...523

Skrevet

Frysediskenes kaker er så absolutt ikke vonde og jeg syns det må være helt ok å bruke dem hvis man ikke kan eller ikke liker å bake selv. :)

  • Liker 2
Skrevet

En god vaniljeis en skål peanøtter og en skål nonstop 

Skrevet

Hva mener du med at du ikke kan bake? At du ikke har bakebolle eller springform? For det får du sikkert låne av en kollega. Ellers er det jo bare å følge en oppskrift. 

Anonymkode: 6e57c...8cd

  • Liker 2
Skrevet

Prøv nå ihvertfall å bake, så har du noe annet som backup! Kanskje du overrasker deg selv :) Sjokoladekake med kulturmelk er HIMMELSK, mmm!

Skrevet

På jobben min har de som ikke kan/ikke har tid til å bake med seg litt bær/oppskåret frukt e.l. som de setter I kjøleskapet, så stikker de ned på butikken og kjøper is rett før. Veldig god avveksling fra kake!

Skrevet

Karamellkake kan du ikke mislykkes med :)

250g smør
4 egg
7-10ss karamellsaus (eks karamellsaus freia)
2ts vaniljesukker
500g sukker
3 ts natron
450g hvetemel
6dl kefir

Glasur:
100g smør
3-5ts karamellsaus
300g melis

Smelt og avkjøl smøret. Pisk eggedosis og sikt sammen det tørre.
Hell eggedosisen i en stor bakebolle og bland i smøret. Ha i kefir og det tørre vekselvis.
Rør forsiktig til det blir en fin og jevn deig uten klumper.

Stekes i stor langpanne 20x40 i 20 minutter på 200grader. Men er greit å skjekke med kakenål at den er ferdig, da ovner varierer...
Avkjøl kaken i formen og smør over glasuren når den er helt avkjølt. Oppbevar i kjøleskapet.

Denne kaken er såå god <3

Skrevet

Hva med å steke vafler? Ha med røre og vaffeljern. Og syltetøy og rømme. 

Anonymkode: 6af84...dd6

  • Liker 1
Skrevet

Hva mener du med at du ikke kan bake? At du ikke har bakebolle eller springform? For det får du sikkert låne av en kollega. Ellers er det jo bare å følge en oppskrift. 

Anonymkode: 6e57c...8cd

Ts her. Mener at har lite erfaring med baking og at det ofte har resultert i dårlige resultater. For eks. for lite stekt, for mye stekt (ovner varierer jo). Brent på toppen, men ustekt inni osv... På grunn av sukkersyke er jeg ikke den som smaker meg frem og eksperimenterer med kaker, hvis ikke hadde jeg lagd en masse kaker som øvelse. Men var jo masse gode forslag i denne tråden. Så skal nok velge noe godt herfra.  Takk alle sammen! :D

Anonymkode: 621a8...c3a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...