AnonymBruker Skrevet 8. november 2015 #1 Skrevet 8. november 2015 Hei.jeg er veldig glad i å spise rått kjøtt, er det farlig? Folk spiser jo bifftartar så kan ikke skjønne at det er farlig?pg hva med kyllingkjøtt? Det er også veldig godt rått... Og kjøttdeig og biff av storfe og vilt..spiser ikke i stoooore mengder men liker å maule..har aldri blitt syk før eller dårlig.. Hva kan skje?? Anonymkode: f5869...b65
AnonymBruker Skrevet 8. november 2015 #2 Skrevet 8. november 2015 Av rått kyllingkjøtt kan du få feks salmonella. Det gir kraftig feber, oppkast og diaré, samt at du kan få ettersykdommer som feks revmatisme resten av livet. Salmonella kan også forårsake blodforgiftning og tyfus, faktisk. Anonymkode: 374b4...b4d 1
AnonymBruker Skrevet 8. november 2015 #3 Skrevet 8. november 2015 Av rått kyllingkjøtt kan du få feks salmonella. Det gir kraftig feber, oppkast og diaré, samt at du kan få ettersykdommer som feks revmatisme resten av livet. Salmonella kan også forårsake blodforgiftning og tyfus, faktisk.Anonymkode: 374b4...b4dMen man kan ikke dø av det? Anonymkode: 3c4f2...0cd
drikkerbrushverdag Skrevet 8. november 2015 #4 Skrevet 8. november 2015 Du kan dø av salmonella. Rå kylling er farlig. Rått storfekjøtt er i hovedregelen ikke farlig, men det spørs på kjøttkvaliteten. Ville styrt unna rått svinekjøtt også. 2
Aricia Skrevet 8. november 2015 #5 Skrevet 8. november 2015 Men man kan ikke dø av det?Anonymkode: 3c4f2...0cdJoda, det kan du.http://www.abcnyheter.no/nyheter/2009/02/27/84387/14-dansker-dod-av-salmonella
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå