Gå til innhold

Erstatning for smør


AnonymBruker

Anbefalte innlegg

Jeg glemte å handle smør i butikken, er det noen som har noen tips for hva som kan brukes i stedet i en muffinsrøre? Kremost, olivenolje? Ekstra egg?

Anonymkode: 8d15f...fd1

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

IKKE olivenolje! Det setter veldig mye (feil) smak. (Prater av erfaring...)

Anonymkode: 970cc...148

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Margit Spat

Soyaolje og solsikkeolje passer til baking, hvis du har det. De er nøytrale på smak. Olivenolje er ikke godt i bakverk fordi den smaker for mye! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg pleier alltid erstatte smør med kesam. Jeg bruker smør så sjeldent at jeg ikke gidder kjøpe en pakke som harskner lenge før den i det hele tatt er halvtom. 

Anonymkode: 6c6ea...00a

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Splitterpine

Matolje gir en luftig og saftig kake.  Men som de andre sier: IKKE olivenolje. Banan, avokado eller kesam bruker jeg selv ofte istedenfor for smør, for å gjøre det litt sunnere.  Så det er også en mulighet. Men gir naturligvis ikke helt samme resultat. Lykke til!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...