AnonymBruker Skrevet 7. november 2015 #1 Skrevet 7. november 2015 Jeg glemte å handle smør i butikken, er det noen som har noen tips for hva som kan brukes i stedet i en muffinsrøre? Kremost, olivenolje? Ekstra egg? Anonymkode: 8d15f...fd1
Teriyaki Skrevet 7. november 2015 #2 Skrevet 7. november 2015 Kaldpresset rapsolje funker i alle fall.
AnonymBruker Skrevet 7. november 2015 #3 Skrevet 7. november 2015 IKKE olivenolje! Det setter veldig mye (feil) smak. (Prater av erfaring...) Anonymkode: 970cc...148 1
Gjest Margit Spat Skrevet 7. november 2015 #4 Skrevet 7. november 2015 Soyaolje og solsikkeolje passer til baking, hvis du har det. De er nøytrale på smak. Olivenolje er ikke godt i bakverk fordi den smaker for mye!
Gjest Ennasus Skrevet 7. november 2015 #5 Skrevet 7. november 2015 Nøytral olje, yoghurt, kesam, rømme..
AnonymBruker Skrevet 8. november 2015 #6 Skrevet 8. november 2015 Rømme/kesam Anonymkode: 92bc1...92c
AnonymBruker Skrevet 9. november 2015 #7 Skrevet 9. november 2015 Jeg pleier alltid erstatte smør med kesam. Jeg bruker smør så sjeldent at jeg ikke gidder kjøpe en pakke som harskner lenge før den i det hele tatt er halvtom. Anonymkode: 6c6ea...00a
Gjest Splitterpine Skrevet 10. november 2015 #8 Skrevet 10. november 2015 Matolje gir en luftig og saftig kake. Men som de andre sier: IKKE olivenolje. Banan, avokado eller kesam bruker jeg selv ofte istedenfor for smør, for å gjøre det litt sunnere. Så det er også en mulighet. Men gir naturligvis ikke helt samme resultat. Lykke til!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå