Gå til innhold

Erstatning for smør


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg glemte å handle smør i butikken, er det noen som har noen tips for hva som kan brukes i stedet i en muffinsrøre? Kremost, olivenolje? Ekstra egg?

Anonymkode: 8d15f...fd1

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Kaldpresset rapsolje funker i alle fall. 

Skrevet

IKKE olivenolje! Det setter veldig mye (feil) smak. (Prater av erfaring...)

Anonymkode: 970cc...148

  • Liker 1
Gjest Margit Spat
Skrevet

Soyaolje og solsikkeolje passer til baking, hvis du har det. De er nøytrale på smak. Olivenolje er ikke godt i bakverk fordi den smaker for mye! 

Gjest Ennasus
Skrevet

Nøytral olje, yoghurt, kesam, rømme..

Skrevet

Rømme/kesam

Anonymkode: 92bc1...92c

Skrevet

Jeg pleier alltid erstatte smør med kesam. Jeg bruker smør så sjeldent at jeg ikke gidder kjøpe en pakke som harskner lenge før den i det hele tatt er halvtom. 

Anonymkode: 6c6ea...00a

Gjest Splitterpine
Skrevet

Matolje gir en luftig og saftig kake.  Men som de andre sier: IKKE olivenolje. Banan, avokado eller kesam bruker jeg selv ofte istedenfor for smør, for å gjøre det litt sunnere.  Så det er også en mulighet. Men gir naturligvis ikke helt samme resultat. Lykke til!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...