Teardrop Skrevet 5. november 2015 #1 Skrevet 5. november 2015 Titter å kjøkkenmaskin nå. Ser de ligger på alt fra 300w og oppover.... Har en håndmikser på 300watt som igrunn er ganske ræva så fort det blir litt motstand.... Hvordan er det med kjøkkenmaskiner, er 300watt like dårlig der eller er den laget på en annen måte så 300 blir bedre? :/Hvor mange watt anbefalles? Vil helst kunne bruke en til alt fra eggedosis til bolledeig.Typ sånne: https://www.google.no/search?q=kjøkkenmaskin&biw=1058&bih=762&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIup_MmNb5yAIVRiZyCh0AywS9
Rosaboble15 Skrevet 5. november 2015 #2 Skrevet 5. november 2015 300 watt er ganske lite til gjærdeiger. Jeg hadde en på 500 watt tidligere, og den var håpløs til boller og brød. Nå har jeg en Kenwood på 1200 watt og den klarer alt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå