Eiline Skrevet 28. september 2004 #1 Del Skrevet 28. september 2004 Hei Kan noen hjelpe meg med hvordan man lager en god var sjokoladesaus? Evn. hvor jeg kan kjøpe en godsaus man kan varme. Spiste nemlig en dessert her hvor det var varm sjokolade, den smakte utrolig godt. Den smakte ganske likt den de bruker på Mc Donalds, is med varm sundasjokolade. Noen som vet? :-? Takk for all hjelp! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Myumi Skrevet 28. september 2004 #2 Del Skrevet 28. september 2004 Jeg smelter bare like deler kremfløte og mørk sjokolade over vannbad. Toblerone sjokolade er også himmelsk deilig som varm sjokoladesaus. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 28. september 2004 #3 Del Skrevet 28. september 2004 Varm noen eggeplommer sammen med litt fløte til det tykner. Blandes med en plate smeltet sjokolade.. mmm. (Dersom du tilsetter krem og lar det stå kjølig får du en kjempegod sjokolademousse) Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
~umulia~ Skrevet 29. september 2004 #4 Del Skrevet 29. september 2004 Jeg syns det blir kjempe godt å varme opp litt melk/fløte, og smelte oppi japp sjokoladen. Passer perfekt til is. namme nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arkana Skrevet 29. september 2004 #5 Del Skrevet 29. september 2004 Jeg smelter 200 g sjokolade sammen med 1 dl kremfløte og noen spiseskjeer sterk kaffe. Når det er smeltet rører jeg inn 50 g smør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Jinx Skrevet 29. september 2004 #6 Del Skrevet 29. september 2004 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Anonymous Skrevet 30. september 2004 #7 Del Skrevet 30. september 2004 Jeg har fått servert varm sjokoladepudding på is..nam.. Ha sjokoladepuddingen i en gryte, varmes til den "smelter".. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest apriljente: Skrevet 30. september 2004 #8 Del Skrevet 30. september 2004 Sjokoldesaus som er KJEMPEGOD er 1 plate kokesjokolade eller melkesjokolade. En dash fløte og bland inn litt cognac. Røres sammen under oppkok. HIMMMELSK godt, passer godt til vaniljeis bla.... Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå