Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet (endret)

Så, er det noen som vet hvordan jeg kan steke grandisen sånn at den ikke blir helt stiv, men heller myk? 

 

 

 

Endret av Adara
Gjest Gjest_frisk
Skrevet

Hm. Vel, jeg steker alltid på rist og avslutter med noen minuter varmluft for å få den sprø, så du kan starte med å ikke gjøre de to tingene i alle fall, haha.

  • Liker 3
Skrevet

Tin den opp på forkant og sett den inn i kald ovn :)

Anonymkode: 11b03...227

  • Liker 1
Skrevet

Tin den opp på forkant og sett den inn i kald ovn :)

Anonymkode: 11b03...227

Hvor lenge står den da? åtte min?

Skrevet

Hm. Vel, jeg steker alltid på rist og avslutter med noen minuter varmluft for å få den sprø, så du kan starte med å ikke gjøre de to tingene i alle fall, haha.

Mind blown her ass. Blir den sprøere av å stå på rist enn plate.. Lol

Skrevet

Hvor lenge står den da? åtte min?

Jeg tar egentlig aldri tiden, bare sjekker den regelmessig og tar den ut når osten er gyllenbrun.

Anonymkode: 11b03...227

  • Liker 1
Gjest Gjest_frisk
Skrevet

 

Mind blown her ass. Blir den sprøere av å stå på rist enn plate.. Lol

Hyggelig du var da. Jeg vet da ikke hvor gode kokkekunnskapene dine var til å begynne med. 

  • Liker 2
Skrevet

Enig med den som sier at du må tine den først, jeg pleier også å sette den ganske høyt i ovnen (med vanlig over og undervarme altså). Og så sjekker jeg ofte til den er ferdig. Da pleier bunnen å bli litt mindre sprø :)

  • Liker 1
Skrevet

Om jeg vil ha den myk så tar jeg den bare ut når den ser/kjennes myk ut. 

Jeg steker den for øvrig alltid på rist, men den blir likevel myk om jeg vil ha den myk. Tiner heller aldri pizzaen før jeg steker den. 

Anonymkode: 6c113...90e

  • Liker 1
Skrevet

Hyggelig du var da. Jeg vet da ikke hvor gode kokkekunnskapene dine var til å begynne med. 

Nei, jeg var seriøs haha, visste ikke det :P

Skrevet

Så, er det noen som vet hvordan jeg kan steke grandisen sånn at den ikke blir helt stiv, men heller myk? 

 

 

 

Hei. Jeg bruker å ha ekstra fyll på Grandiosaen (bl.a. ferske tomatskiver, ekstra salami/skinke el.l. + ekstra ost), og hos meg blir pizzaen da god og myk pga at tomatene tilfører ekstra fukt. Jeg har bestandig tatt den rett fra fryseren, tatt på det ekstra fyllet og satt den direkte i varm ovn

Anonymkode: c6591...738

  • Liker 1
Gjest Ennasus
Skrevet

Plasser pizzaen høyt oppe, på høy temperatur! Kort varighet og med stekebrett og ikke rist! :)

Skrevet

Steke på stekeplate og ikke rist, så blir den mykere :) og litt kortere steketid!

Skrevet

Så, er det noen som vet hvordan jeg kan steke grandisen sånn at den ikke blir helt stiv, men heller myk? 

 

 

 

jeg stekte min i microen en gang (i fylla, haha, var så sulten) den ble veldig lite sprø....

Anonymkode: c0003...2ab

Gjest Gjest_frisk
Skrevet

Nei, jeg var seriøs haha, visste ikke det :P

Da beklager jeg! Var litt kjapp med å konkludere med sarkasme, dessverre. Lykke til med grandisen :)

Skrevet

Med fare for å spore av - skjønner ikke at dere spiser frossen pizza. For meg smaker det bare papp... Lager meg heller et digg ostesmørbrød eller toast. 

Anonymkode: bc062...bad

Skrevet (endret)

Med fare for å spore av - skjønner ikke at dere spiser frossen pizza. For meg smaker det bare papp... Lager meg heller et digg ostesmørbrød eller toast. 

Anonymkode: bc062...bad

Denne smaker absolutt ikke papp!

En_Casa_di_Mama_Qua_952665p.jpg

Endret av Rumle
Skrevet

Med fare for å spore av - skjønner ikke at dere spiser frossen pizza. For meg smaker det bare papp... Lager meg heller et digg ostesmørbrød eller toast. 

Anonymkode: bc062...bad

Om du har spist pizzaen frossen skjønner jeg at smaksløkene dine streiker.

:fnise:

  • Liker 3
Skrevet

Om du har spist pizzaen frossen skjønner jeg at smaksløkene dine streiker.

:fnise:

Hehe, sant. Men er ikke sikker på om det utgjør så stor forskjell. Frossenpizza smaker også papp :P

Anonymkode: bc062...bad

  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...