Adara Skrevet 29. oktober 2015 #1 Skrevet 29. oktober 2015 (endret) Så, er det noen som vet hvordan jeg kan steke grandisen sånn at den ikke blir helt stiv, men heller myk? Endret 29. oktober 2015 av Adara
Gjest Gjest_frisk Skrevet 29. oktober 2015 #2 Skrevet 29. oktober 2015 Hm. Vel, jeg steker alltid på rist og avslutter med noen minuter varmluft for å få den sprø, så du kan starte med å ikke gjøre de to tingene i alle fall, haha. 3
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #3 Skrevet 29. oktober 2015 Tin den opp på forkant og sett den inn i kald ovn Anonymkode: 11b03...227 1
Adara Skrevet 29. oktober 2015 Forfatter #4 Skrevet 29. oktober 2015 Tin den opp på forkant og sett den inn i kald ovn Anonymkode: 11b03...227Hvor lenge står den da? åtte min?
Adara Skrevet 29. oktober 2015 Forfatter #5 Skrevet 29. oktober 2015 Hm. Vel, jeg steker alltid på rist og avslutter med noen minuter varmluft for å få den sprø, så du kan starte med å ikke gjøre de to tingene i alle fall, haha.Mind blown her ass. Blir den sprøere av å stå på rist enn plate.. Lol
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #6 Skrevet 29. oktober 2015 Hvor lenge står den da? åtte min?Jeg tar egentlig aldri tiden, bare sjekker den regelmessig og tar den ut når osten er gyllenbrun. Anonymkode: 11b03...227 1
Gjest Gjest_frisk Skrevet 29. oktober 2015 #7 Skrevet 29. oktober 2015 Mind blown her ass. Blir den sprøere av å stå på rist enn plate.. LolHyggelig du var da. Jeg vet da ikke hvor gode kokkekunnskapene dine var til å begynne med. 2
Rumle Skrevet 29. oktober 2015 #8 Skrevet 29. oktober 2015 Enig med den som sier at du må tine den først, jeg pleier også å sette den ganske høyt i ovnen (med vanlig over og undervarme altså). Og så sjekker jeg ofte til den er ferdig. Da pleier bunnen å bli litt mindre sprø 1
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #9 Skrevet 29. oktober 2015 Om jeg vil ha den myk så tar jeg den bare ut når den ser/kjennes myk ut. Jeg steker den for øvrig alltid på rist, men den blir likevel myk om jeg vil ha den myk. Tiner heller aldri pizzaen før jeg steker den. Anonymkode: 6c113...90e 1
Adara Skrevet 29. oktober 2015 Forfatter #10 Skrevet 29. oktober 2015 Hyggelig du var da. Jeg vet da ikke hvor gode kokkekunnskapene dine var til å begynne med. Nei, jeg var seriøs haha, visste ikke det
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #11 Skrevet 29. oktober 2015 Så, er det noen som vet hvordan jeg kan steke grandisen sånn at den ikke blir helt stiv, men heller myk? Hei. Jeg bruker å ha ekstra fyll på Grandiosaen (bl.a. ferske tomatskiver, ekstra salami/skinke el.l. + ekstra ost), og hos meg blir pizzaen da god og myk pga at tomatene tilfører ekstra fukt. Jeg har bestandig tatt den rett fra fryseren, tatt på det ekstra fyllet og satt den direkte i varm ovn Anonymkode: c6591...738 1
Gjest Ennasus Skrevet 29. oktober 2015 #12 Skrevet 29. oktober 2015 Plasser pizzaen høyt oppe, på høy temperatur! Kort varighet og med stekebrett og ikke rist!
Despicable Me Skrevet 29. oktober 2015 #13 Skrevet 29. oktober 2015 Steke på stekeplate og ikke rist, så blir den mykere og litt kortere steketid!
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #14 Skrevet 29. oktober 2015 Så, er det noen som vet hvordan jeg kan steke grandisen sånn at den ikke blir helt stiv, men heller myk? jeg stekte min i microen en gang (i fylla, haha, var så sulten) den ble veldig lite sprø.... Anonymkode: c0003...2ab
Gjest Gjest_frisk Skrevet 29. oktober 2015 #15 Skrevet 29. oktober 2015 Nei, jeg var seriøs haha, visste ikke det Da beklager jeg! Var litt kjapp med å konkludere med sarkasme, dessverre. Lykke til med grandisen
AnonymBruker Skrevet 31. oktober 2015 #17 Skrevet 31. oktober 2015 Med fare for å spore av - skjønner ikke at dere spiser frossen pizza. For meg smaker det bare papp... Lager meg heller et digg ostesmørbrød eller toast. Anonymkode: bc062...bad
Rumle Skrevet 31. oktober 2015 #18 Skrevet 31. oktober 2015 (endret) Med fare for å spore av - skjønner ikke at dere spiser frossen pizza. For meg smaker det bare papp... Lager meg heller et digg ostesmørbrød eller toast. Anonymkode: bc062...badDenne smaker absolutt ikke papp! Endret 31. oktober 2015 av Rumle
Gjest Skrevet 31. oktober 2015 #19 Skrevet 31. oktober 2015 Med fare for å spore av - skjønner ikke at dere spiser frossen pizza. For meg smaker det bare papp... Lager meg heller et digg ostesmørbrød eller toast. Anonymkode: bc062...badOm du har spist pizzaen frossen skjønner jeg at smaksløkene dine streiker. 3
AnonymBruker Skrevet 31. oktober 2015 #20 Skrevet 31. oktober 2015 Om du har spist pizzaen frossen skjønner jeg at smaksløkene dine streiker.Hehe, sant. Men er ikke sikker på om det utgjør så stor forskjell. Frossenpizza smaker også papp Anonymkode: bc062...bad 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå