Sola-90 Skrevet 29. oktober 2015 #1 Skrevet 29. oktober 2015 Hei ☺ Skal lage bløtekake, tenkte å lage den i tre deler, eller to :-pFungerer det m vaniljekrem, jordbær, krokan og fløtekremen i kaka? Og masipan på toppen?
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #2 Skrevet 29. oktober 2015 Det blir kanskje litt mye. Kutt ut enten jordbær eller krokan. Jeg er heller ikke så sikker på om krokan passer så godt med marsipan. Anonymkode: a2ea3...656
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #3 Skrevet 29. oktober 2015 Bløtkake er en kremkake, uten marsipan, et Bergens fenomen av en kake. Krokan ibløtkake er ikke noe særlig. Men du kan pynte med krokan på toppen, sammen med kremen. Anonymkode: 558b7...f63
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #4 Skrevet 29. oktober 2015 Ville isåfall byttet ut krokan med hakkede mandler. Anonymkode: 68d43...313
AnonymBruker Skrevet 29. oktober 2015 #5 Skrevet 29. oktober 2015 Byttut jordbær med aprikos. Jeg jobbet i bakeri i mange år og en av marsipan kakene vi solgte der var med aprikos og krokan Anonymkode: e41c1...e35
Gjest Ennasus Skrevet 29. oktober 2015 #6 Skrevet 29. oktober 2015 Jeg lager alltid bløtkake med vaniljekrem, jordbær, jordbærkrem og jordbærpuré Anbefales, får mye skryt for den
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå