Gå til innhold

Jeg elsker potetstappe!


Anbefalte innlegg

Skrevet

Heisann! 

 

Jeg er over gjennomsnittet glad i potetstappe og lurer på hva du har som tilbehør.

Er nesten en skam at så mye som jeg spiser potetstappe at jeg kun har hatt pølse og gulrot til. 

 

Så hva spiser du til potetstappa di? Kjøttdeig, pytt i panne, fisk? 



Anonymous poster hash: 6e37f...751
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Alt mulig, men nå sist var det finnbiff!

Gjest Ennasus
Skrevet

Anbefaler deg å ha litt sellerirot inpotetetappen, med en skvett fløte og godt smør! Smaker himmelsk <3

Pleier å ha det til biff av hjort/elg og indrefilet/ytrefilet av svin. Men har også brukt det til fisk som torsk og laks :)

Skrevet

Alt mulig her også. Potetmos passer jo til det meste. Sist gang her var det til fiskekaker, og da lagde jeg potet og gulerotmos



Anonymous poster hash: f19ca...5bd
  • Liker 1
Skrevet

Fiskekaker, karbonader, pølser, torsk, laks, kylling. :)



Anonymous poster hash: 5a361...bf2
Skrevet

Spiser det alene med ost på toppen 



Anonymous poster hash: a5c69...5f7
  • Liker 2
Skrevet

Så herlig tråd om potetstappe! Jeg er også veldig glad i det, så lenge den er hjemmelaget. 

Den beste potetstappen har sprøstekt løk på toppen, og har noen tynne ringer med karamellsaus over. Gjerne servert sammen med alt som passer til poteter/potetmos! NAM! 



Anonymous poster hash: b7a33...621
Gjest Zeitgeist
Skrevet

Shepherd hhv. Cottage Pie og potetmos er jo en schlager. Köfte (tyrkiske kjøttkaker) og potetmos med hvitløk i er også nam; det samme med stekte kjøttboller, kokte erter og potetmos. Fiskegrateng og potetmos setter gjerne tennene i vann.

 

Akkurat nå går det litt inflasjon i stekte pølser med potet- og gulrotmos til - saltsmak fra pølsene og litt sødme fra mosen  :spise:

Skrevet

En hverdagsfavoritt er ovnsbakt salmalaks med sitronskiver i mellom; potetmos med litt gulrot, smørdampet brokkoli, og litt matyoghurt.

En festfavoritt er boeuf bourguignon med potetstappe tilsatt litt hvitløk og/eller sellerirot.

Anonymous poster hash: f2d2a...6d0

Skrevet

Spekeskinke!!!



Anonymous poster hash: 559d2...e6d
Skrevet

Jeg liker også å ha både sellerirot og pastinakk til potetmosen, og så ha til stekt kylling, som gjerne kan være marinert i sitron først. Litt grønt til, og :spise:



Anonymous poster hash: 56901...57e
Skrevet

Tuuuusen takk for alle forslag! Gleder meg til å prøve  :spise:



Anonymous poster hash: 6e37f...751
Gjest Overrasket
Skrevet

Shepherd hhv. Cottage Pie og potetmos er jo en schlager.  Fiskegrateng og potetmos setter gjerne tennene i vann.

   :spise:

Typisk de der gærne britene. Lag en gryterett av kjøtt eller fisk, sleng potetmos på toppen og kall det "pie" (Shepherd, Cottage eller fish pie).  :laugh:

Skrevet

Åh, elsker hjemmelaget potetmos. Nam nam!

 

Bruker løvbiff, vanlig biff, pølser, fisk, gryteretter, kjøttkaker m.m til. :)

 

Mvh Yvonne :heiajente:

Skrevet (endret)

Blackened chicken

Stekte grillpølser

Koteletter

 

+ cherrytomater eller stekte grønnsaker og sopp

Endret av lisamari
Skrevet

Jeg bruker potetmos til veldig mye. Ovnsstekt falukorv og andre typer pølse, svenske kjøttboller, kyllingfilet, alle typer stek, biff, gryteretter(stroganoff f.eks.), i fiskegrateng som et alternativ til makaroni. Hvis det passer tilsetter jeg f.eks. hvitløk i den, så blir det en litt annen smak. Bruker potetmos til

Skrevet

Potetmos er kjempegodt. Kan brukes til det meste.

Gjest kaninen
Skrevet

Hyrdepai er godt! Kjøttdeig med grønnsaker i bunn, potetstappe over der og ost på toppen! Lages i stekeovnen i en ildfast form!   Bacon og stappe er også godt, enn om noe usunt!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...