AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #1 Skrevet 26. oktober 2015 Heisann! Jeg er over gjennomsnittet glad i potetstappe og lurer på hva du har som tilbehør. Er nesten en skam at så mye som jeg spiser potetstappe at jeg kun har hatt pølse og gulrot til. Så hva spiser du til potetstappa di? Kjøttdeig, pytt i panne, fisk? Anonymous poster hash: 6e37f...751
peppermyntete Skrevet 26. oktober 2015 #2 Skrevet 26. oktober 2015 Alt mulig, men nå sist var det finnbiff!
Gjest Ennasus Skrevet 26. oktober 2015 #3 Skrevet 26. oktober 2015 Anbefaler deg å ha litt sellerirot inpotetetappen, med en skvett fløte og godt smør! Smaker himmelsk <3 Pleier å ha det til biff av hjort/elg og indrefilet/ytrefilet av svin. Men har også brukt det til fisk som torsk og laks
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #4 Skrevet 26. oktober 2015 Alt mulig her også. Potetmos passer jo til det meste. Sist gang her var det til fiskekaker, og da lagde jeg potet og gulerotmos Anonymous poster hash: f19ca...5bd 1
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #5 Skrevet 26. oktober 2015 Fiskekaker, karbonader, pølser, torsk, laks, kylling. Anonymous poster hash: 5a361...bf2
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #6 Skrevet 26. oktober 2015 Spiser det alene med ost på toppen Anonymous poster hash: a5c69...5f7 2
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #7 Skrevet 26. oktober 2015 Så herlig tråd om potetstappe! Jeg er også veldig glad i det, så lenge den er hjemmelaget. Den beste potetstappen har sprøstekt løk på toppen, og har noen tynne ringer med karamellsaus over. Gjerne servert sammen med alt som passer til poteter/potetmos! NAM! Anonymous poster hash: b7a33...621
Gjest Zeitgeist Skrevet 27. oktober 2015 #8 Skrevet 27. oktober 2015 Shepherd hhv. Cottage Pie og potetmos er jo en schlager. Köfte (tyrkiske kjøttkaker) og potetmos med hvitløk i er også nam; det samme med stekte kjøttboller, kokte erter og potetmos. Fiskegrateng og potetmos setter gjerne tennene i vann. Akkurat nå går det litt inflasjon i stekte pølser med potet- og gulrotmos til - saltsmak fra pølsene og litt sødme fra mosen
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2015 #9 Skrevet 27. oktober 2015 En hverdagsfavoritt er ovnsbakt salmalaks med sitronskiver i mellom; potetmos med litt gulrot, smørdampet brokkoli, og litt matyoghurt. En festfavoritt er boeuf bourguignon med potetstappe tilsatt litt hvitløk og/eller sellerirot. Anonymous poster hash: f2d2a...6d0
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2015 #10 Skrevet 27. oktober 2015 Spekeskinke!!! Anonymous poster hash: 559d2...e6d
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2015 #11 Skrevet 27. oktober 2015 Jeg liker også å ha både sellerirot og pastinakk til potetmosen, og så ha til stekt kylling, som gjerne kan være marinert i sitron først. Litt grønt til, og Anonymous poster hash: 56901...57e
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2015 #12 Skrevet 27. oktober 2015 Tuuuusen takk for alle forslag! Gleder meg til å prøve Anonymous poster hash: 6e37f...751
Gjest Overrasket Skrevet 27. oktober 2015 #13 Skrevet 27. oktober 2015 Shepherd hhv. Cottage Pie og potetmos er jo en schlager. Fiskegrateng og potetmos setter gjerne tennene i vann. Typisk de der gærne britene. Lag en gryterett av kjøtt eller fisk, sleng potetmos på toppen og kall det "pie" (Shepherd, Cottage eller fish pie).
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2015 #14 Skrevet 27. oktober 2015 Brennende kjærlighet er godt http://www.matprat.no/oppskrifter/tradisjon/brennende-kjarlighet/ Anonymous poster hash: c2b6a...cde 1
Anglofil Skrevet 27. oktober 2015 #15 Skrevet 27. oktober 2015 Åh, elsker hjemmelaget potetmos. Nam nam! Bruker løvbiff, vanlig biff, pølser, fisk, gryteretter, kjøttkaker m.m til. Mvh Yvonne
penny_ Skrevet 27. oktober 2015 #16 Skrevet 27. oktober 2015 (endret) Blackened chicken Stekte grillpølser Koteletter + cherrytomater eller stekte grønnsaker og sopp Endret 27. oktober 2015 av lisamari
Rosaboble15 Skrevet 28. oktober 2015 #17 Skrevet 28. oktober 2015 Jeg bruker potetmos til veldig mye. Ovnsstekt falukorv og andre typer pølse, svenske kjøttboller, kyllingfilet, alle typer stek, biff, gryteretter(stroganoff f.eks.), i fiskegrateng som et alternativ til makaroni. Hvis det passer tilsetter jeg f.eks. hvitløk i den, så blir det en litt annen smak. Bruker potetmos til
Gjest Asmir Skrevet 29. oktober 2015 #18 Skrevet 29. oktober 2015 Potetmos er kjempegodt. Kan brukes til det meste.
Gjest kaninen Skrevet 29. oktober 2015 #19 Skrevet 29. oktober 2015 Hyrdepai er godt! Kjøttdeig med grønnsaker i bunn, potetstappe over der og ost på toppen! Lages i stekeovnen i en ildfast form! Bacon og stappe er også godt, enn om noe usunt!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå