Luppa Skrevet 26. oktober 2015 #1 Skrevet 26. oktober 2015 Jeg har de siste årene studert i en annen by enn der foreldrene mine bor, og kommet hjem på juleferie en ukes tid før julaften. Dermed har jeg stått for julebaksten, siden jeg har fri og synes det er gøy å bake Men i år kommer jeg ikke hjem før lille julaften, og har allikevel lyst til å hjelpe til. Jeg skal hjem en tur neste uke, og tenkte jeg kunne forberede noe bakst da! Men hva kan jeg lage som kan fryses ned? Jeg pleier å lage pepperkaker, kokosmakroner, kolakaker og kringle, men er åpen for andre forslag! Kringle kan jeg jo lage helt ferdig og fryse, men de andre egner seg vel ikke til frysing etter steking? Kan pepperkakedeig fryses i 2 måneder?
Kaisamaia Skrevet 26. oktober 2015 #2 Skrevet 26. oktober 2015 Jeg pleier å fryse alle de der kakene og flere til etter steking. Blir aldri noe tull med det.
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #3 Skrevet 26. oktober 2015 Kransekake er fint å fryse. Anonymous poster hash: 9a811...d32
mercury_ Skrevet 26. oktober 2015 #4 Skrevet 26. oktober 2015 Kransekake blir jo bedre av frysing syns jeg. Jeg fryser alltid ringene uansett og så tar jeg de opp og stabler de på morgenen på julaften
Blosa Skrevet 26. oktober 2015 #5 Skrevet 26. oktober 2015 Sara Bernhard, pepperkake makroner, kransekake, pepperkakedeig osv.. Mye som kan fryses
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå