AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #1 Skrevet 25. oktober 2015 Jeg skal feire bursdagen min nesten helg, og har invitert til tapas og cava Forslag til hva jeg kan servere? Vet ikke om jeg gidder lage varm tapas siden folk kommer litt utover kvelden. Vurderer uansett å lage patatas bravas og aioli. Så setter stoor pris på tips! F.eks lefserull med laks (vet ikke åssen jeg lager det) og andre godsaker. Anonymous poster hash: 4a1c9...d7d
Florence Skrevet 25. oktober 2015 #2 Skrevet 25. oktober 2015 Jeg liker godt lefserull med spekeskinke. Litt kremost naturell, ruccola, spekeskinke, avokado med litt salt og pepper er godt
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #3 Skrevet 25. oktober 2015 Jeg liker godt lefserull med spekeskinke. Litt kremost naturell, ruccola, spekeskinke, avokado med litt salt og pepper er godt Bruker du vanlige lefser da, eller sånne tacolefser? Hørtes godt ut uansett Anonymous poster hash: 4a1c9...d7d
Florence Skrevet 25. oktober 2015 #4 Skrevet 25. oktober 2015 Bruker du vanlige lefser da, eller sånne tacolefser? Hørtes godt ut uansett Anonymous poster hash: 4a1c9...d7d Tror det blir godt uansett, men jeg mener å huske jeg brukte taco-lefser
Pinto2013 Skrevet 25. oktober 2015 #5 Skrevet 25. oktober 2015 Baconsurrede dadler er veldig godt :-) 2
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #6 Skrevet 25. oktober 2015 Baconsurrede dadler er veldig godt :-) Ooh, hvordan lager man det? Anonymous poster hash: 4a1c9...d7d
Pinto2013 Skrevet 25. oktober 2015 #7 Skrevet 25. oktober 2015 Bare å kjøpe vanlig bacon i strimler/remser og surre rundt ferske dadler. Deretter steker du de på 200 grader i ca. 15 min (til baconet begynner å bli sprøtt. Veldig godt med blandingen av salt og søtt!
belle_ Skrevet 25. oktober 2015 #8 Skrevet 25. oktober 2015 Chilikjøttboller! Sykt godt. Så stikker du bare en tannpirker nedi, like gode kalde som varme
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #9 Skrevet 25. oktober 2015 Chilikjøttboller! Sykt godt. Så stikker du bare en tannpirker nedi, like gode kalde som varme Det hadde jeg tenkt å lage, men er litt usikker på om de er gode kalde.. får teste Anonymous poster hash: 4a1c9...d7d
belle_ Skrevet 25. oktober 2015 #10 Skrevet 25. oktober 2015 Det hadde jeg tenkt å lage, men er litt usikker på om de er gode kalde.. får teste Anonymous poster hash: 4a1c9...d7d Jeg har laget det ved flere anledninger, synes de er gode uansett. Så kan du lage en flytende chili/tomat/salsa som man kan dyppe kjøpttbollene i. Hadde det i bursdagen min Jeg pleier også å lade "spyd" av tannpirker med fetaost og oliven.
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #11 Skrevet 25. oktober 2015 Hjemmelaget aioli og focaccia er et must. Her har du noen linker jeg fant: http://cupcakesogtapas.com/topp-10-tapas-oppskrifter/ https://www.voeblogg.no/2012/05/27/tapas-oppskrifter/ http://www.kjokkenutstyr.net/tapasretter/ Anonymous poster hash: 646eb...c73
peppermyntete Skrevet 25. oktober 2015 #12 Skrevet 25. oktober 2015 Bare å kjøpe vanlig bacon i strimler/remser og surre rundt ferske dadler. Deretter steker du de på 200 grader i ca. 15 min (til baconet begynner å bli sprøtt. Veldig godt med blandingen av salt og søtt! Men husk å ta ut steinen fra dadlene først! Jeg synes speltlompe med kremost, laks og mango/agurk og vårløk er veldig godt! Og selvfølgelig focaccia med aioli! Og så kan du jo ha noen oster liggende sammen med kjeks som folk kan forsyne seg av. Ost, fin skinke og noe grønt til pynt kan du tre på spyd. Spekeskinke og melon kan tres på små spyd. Masse godt å velge mellom her
melatonin Skrevet 25. oktober 2015 #13 Skrevet 25. oktober 2015 Spicy kyllingklubber spicy kjøttboller focaccia salat aioli sweet`n sour saus rakfisk kan brukes til mye gøy hvis du liker det lefserull Fylt sopp div ost og litt kjeks.. fylt tomat djevelegg røstipoteter eller potetbåter.
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #14 Skrevet 26. oktober 2015 Spansk tortilla (potetomelett) er et must for meg når jeg skal ha tapas.Anonymous poster hash: 2ae16...27a
Gjest 2JZ Skrevet 26. oktober 2015 #15 Skrevet 26. oktober 2015 Rugsprø som knekkes opp i små firkanter. Smører på kremost naturell og har røkt laks på toppen.
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2015 #16 Skrevet 27. oktober 2015 Hjemmelaget aioli og focaccia er et must. Her har du noen linker jeg fant: http://cupcakesogtapas.com/topp-10-tapas-oppskrifter/ https://www.voeblogg.no/2012/05/27/tapas-oppskrifter/ http://www.kjokkenutstyr.net/tapasretter/ Anonymous poster hash: 646eb...c73 Hva bruker man aiolien til? Anonymous poster hash: e15cf...5a5
Gjest Ennasus Skrevet 27. oktober 2015 #17 Skrevet 27. oktober 2015 Patatas bravas Embanadas Spank potetomelett (kalt tortilla) Gazpacho albondigas Minispyd med tannpirkere - eks oliven, ost og spekemat, eller ost og druer, melon og spekeskinke.. Chili og hvitløksmarinert scampi Baconsurrede dadler Aioli og focaccia Djevelegg Bruschetta Guacamole og salsa Paella
AnonymBruker Skrevet 27. oktober 2015 #18 Skrevet 27. oktober 2015 Jeg skal feire bursdagen min nesten helg, og har invitert til tapas og cava Forslag til hva jeg kan servere? Vet ikke om jeg gidder lage varm tapas siden folk kommer litt utover kvelden. Vurderer uansett å lage patatas bravas og aioli. Så setter stoor pris på tips! F.eks lefserull med laks (vet ikke åssen jeg lager det) og andre godsaker. Anonymous poster hash: 4a1c9...d7d Til baconsurrede dadler deler vi daddelen i to, tar ut stenen, og så deler vi en baconstrimmel i to og surrer en halv baconstrimmel rundt hver halve daddel. Fester med en tannpirker uten smak og steker på stekepanne på lav varme. Etterhvert fester baconet seg slik at man kan ta ut tannpirkeren og steke daddelen på alle sidene. Focaccia er et must sammen med aioli. Kremet pastasalat er greit å lage i store mengder og er best dageb etter slik at den fint kan lages dagen førAnonymous poster hash: dc01d...ace
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå