Gå til innhold

Det beste tacokrydderet


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg vet det finnes mange tråder om dette, men jeg har ennå ikke funnet en blanding som er skikkelig god. Mange er også så sterke at jeg ikke klarer å smake noe som helst. Det at jeg har brukt chilipepper isteden for pulver kan da ha litt å si...

Så. Har dere en oppskrift som er virkelig god? Tas i mot med kjempestor takk!

Anonymous poster hash: 86f41...425

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Har bare brukt den i Trines matblogg. Syns den er god.

Skrevet

Kan du ikke ta utgangspunkt i en av de oppskriftene du har prøvd og tilpasse den til det du liker? Hvis den er for sterk, så tar du oppi mindre chili enn oppskriften sier, f.eks. Jeg er ikke så glad i malt koriander, så jeg bruker mindre av det enn de fleste oppskrifter sier. Jeg bruker heller ikke noe særlig chilipulver i, siden jeg foretrekker å ha i fersk chili med kjøttdeigen. 

Skrevet

Kan du ikke ta utgangspunkt i en av de oppskriftene du har prøvd og tilpasse den til det du liker? Hvis den er for sterk, så tar du oppi mindre chili enn oppskriften sier, f.eks. Jeg er ikke så glad i malt koriander, så jeg bruker mindre av det enn de fleste oppskrifter sier. Jeg bruker heller ikke noe særlig chilipulver i, siden jeg foretrekker å ha i fersk chili med kjøttdeigen.

Jo det kunne jeg for såvidt gjort, men jeg er så utrolig dårlig på krydder og sånt :/ så hadde sikkert ikke blitt noe bedre

TS

Anonymous poster hash: 86f41...425

Skrevet (endret)

Jo det kunne jeg for såvidt gjort, men jeg er så utrolig dårlig på krydder og sånt :/ så hadde sikkert ikke blitt noe bedre

TS

Anonymous poster hash: 86f41...425

Jeg er også det, sånn egentlig, men jeg har lært meg å bare prøve meg fram. Hvis problemet er at den er for sterk, så tar du en oppskrift du allerede bruker og fjerner chilien helt. De smakene som er igjen er nå mer identifiserbare slik at du kan prøve deg litt mer fram. Jeg googlet kjapt etter oppskrifter, og jeg synes at de aller fleste har alt for mye chili. Det kan hende at å redusere mengden er alt som trengs. :)

 

Nå er jeg på det punktet der jeg bare slumper sammen krydder hver gang vi skal ha taco, og det blir godt hver gang. 

 

Generelt bruker jeg noe sånn ca som dette:

40% paprika

25% spisskummin

20% tørket oregano

10% malt koriander

5% malt, sort pepper

 

Jeg bruker ikke salt. Hvitløk og chili går i panna med kjøttdeigen på slutten av steketiden, men før krydderet has i. 

Endret av Zzyzx
Skrevet

Jeg er også det, sånn egentlig, men jeg har lært meg å bare prøve meg fram. Hvis problemet er at den er for sterk, så tar du en oppskrift du allerede bruker og fjerner chilien helt. De smakene som er igjen er nå mer identifiserbare slik at du kan prøve deg litt mer fram. Jeg googlet kjapt etter oppskrifter, og jeg synes at de aller fleste har alt for mye chili. Det kan hende at å redusere mengden er alt som trengs. :)

Nå er jeg på det punktet der jeg bare slumper sammen krydder hver gang vi skal ha taco, og det blir godt hver gang.

Generelt bruker jeg noe sånn ca som dette:

40% paprika

25% spisskummin

20% tørket oregano

10% malt koriander

5% malt, sort pepper

Jeg bruker ikke salt. Hvitløk og chili går i panna med kjøttdeigen på slutten av steketiden, men før krydderet has i.

Å tusen takk😍 jeg får vel bare prøve meg fram😊 det er jo de samme krydderne som går igjen i alle oppskriftene så jeg får prøve😊

Anonymous poster hash: 86f41...425

Skrevet

Har bare brukt den i Trines matblogg. Syns den er god.

Jeg og! Den er knallgod :)

Gjest bruker83924
Skrevet

Når jeg og kjæresten lager taco, så gjør vi det veldig med krydderblandingen. Jeg bruker salt og pepper, hakket hvitløk, chilikrydder(en jeg kjøper i poser på meny, består av chilifrø), vanlig løk, og tomat. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...