AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #1 Skrevet 24. oktober 2015 Hva slags ost bruker du på hjemmelaget pizza? Bruker du flere typer samtidig? Anonymous poster hash: 5c821...f21
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #2 Skrevet 24. oktober 2015 Mozarella! Blir skikkelig seig og lager ostetråder <3 Anonymous poster hash: b194a...b80
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #3 Skrevet 24. oktober 2015 Norwegia eller Jarlsberg.. ingen andre er gode Anonymous poster hash: 80982...8df 1
Brunhilde Skrevet 24. oktober 2015 #4 Skrevet 24. oktober 2015 Jeg foretrekker en blanding av Norvegia og Jarlsberg.
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #6 Skrevet 24. oktober 2015 Norvegia og blåmuggost(castello) Anonymous poster hash: f150b...6e9
QueenOfTheSidewalk Skrevet 24. oktober 2015 #7 Skrevet 24. oktober 2015 Det kommer an på hva du liker. Jeg liker ingen sære oster, så bruker Jarlsberg. Mozarella har blitt populært, jeg skjønner ikke hvorfor, det smaker bare surt.
Pinkee Skrevet 24. oktober 2015 #8 Skrevet 24. oktober 2015 Slik ferdigraspet lett Norvegia og Jarlsberg, mozzarella og litt parmesan.
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #9 Skrevet 24. oktober 2015 Mozzarella eller cheddar(som regel mikset med litt gulost). Anonymous poster hash: a07ff...ce3
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #11 Skrevet 24. oktober 2015 Jeg bruker tine revet ost 4 oster.Anonymous poster hash: 28415...301
Nevian Skrevet 24. oktober 2015 #12 Skrevet 24. oktober 2015 I mangel på noe annet gikk jeg en gang for gräddost - det frarådes! 1
Rumle Skrevet 24. oktober 2015 #13 Skrevet 24. oktober 2015 Norwegia eller mozzarella liker jeg best.
Rumle Skrevet 24. oktober 2015 #14 Skrevet 24. oktober 2015 I mangel på noe annet gikk jeg en gang for gräddost - det frarådes! Huff, det har jeg brukt på ostesmørbrød, frarådes det også! 1
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #16 Skrevet 24. oktober 2015 Synnøve funker til alt. Anonymous poster hash: 7a2e0...152
peppermyntete Skrevet 25. oktober 2015 #18 Skrevet 25. oktober 2015 Jeg bruker som regel norwegia fordi det er enklest og billigst når man er student, men tar gjerne mozarella og/eller parmesan også! 1
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #19 Skrevet 25. oktober 2015 Kommer an på pizzaen. På norsk/amerikansk type pizza bruker jeg gjerne Jarlsberg eller en ferdigrevet blanding (men alltid ekte ost), men beveger jeg meg mot pizza av italiensk type går det i mozarella og parmesan. Anonymous poster hash: f1fca...c33
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #20 Skrevet 25. oktober 2015 Også enig i at det kommer an på toppingen for øvrig. Som regel har jeg revet mozzarella som basis, det gir fin tekstur til osten pga smelteevnen. Eller bøffelmozzarella, men vær oppmerksom på at de mest væskeholdige typene vil gjøre pizzabunnen soggy og ikke er egnet. Så blander jeg med skarpere sorter for å få et smaksbilde som passer toppingen for øvrig. Parmesan for en relativt nøytral smak, blåmugg i kombinasjon med feks gresskar, chèvre i kombinasjon med lam eller paprika, comté eller gruyère i kombinasjon med bacon eller løk (litt fransk/quiceaktig smak) osv. Anonymous poster hash: 28f2d...37d 3
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå