AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #1 Del Skrevet 24. oktober 2015 Hva slags ost bruker du på hjemmelaget pizza? Bruker du flere typer samtidig? Anonymous poster hash: 5c821...f21 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #2 Del Skrevet 24. oktober 2015 Mozarella! Blir skikkelig seig og lager ostetråder <3 Anonymous poster hash: b194a...b80 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #3 Del Skrevet 24. oktober 2015 Norwegia eller Jarlsberg.. ingen andre er gode Anonymous poster hash: 80982...8df 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Brunhilde Skrevet 24. oktober 2015 #4 Del Skrevet 24. oktober 2015 Jeg foretrekker en blanding av Norvegia og Jarlsberg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Mythic Skrevet 24. oktober 2015 #5 Del Skrevet 24. oktober 2015 Mozarella eller Jarlsberg. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #6 Del Skrevet 24. oktober 2015 Norvegia og blåmuggost(castello) Anonymous poster hash: f150b...6e9 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
QueenOfTheSidewalk Skrevet 24. oktober 2015 #7 Del Skrevet 24. oktober 2015 Det kommer an på hva du liker. Jeg liker ingen sære oster, så bruker Jarlsberg. Mozarella har blitt populært, jeg skjønner ikke hvorfor, det smaker bare surt. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Pinkee Skrevet 24. oktober 2015 #8 Del Skrevet 24. oktober 2015 Slik ferdigraspet lett Norvegia og Jarlsberg, mozzarella og litt parmesan. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #9 Del Skrevet 24. oktober 2015 Mozzarella eller cheddar(som regel mikset med litt gulost). Anonymous poster hash: a07ff...ce3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
grrwaffmjau Skrevet 24. oktober 2015 #10 Del Skrevet 24. oktober 2015 Jeg blander mozzarella og synnøve Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #11 Del Skrevet 24. oktober 2015 Jeg bruker tine revet ost 4 oster.Anonymous poster hash: 28415...301 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Nevian Skrevet 24. oktober 2015 #12 Del Skrevet 24. oktober 2015 I mangel på noe annet gikk jeg en gang for gräddost - det frarådes! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 24. oktober 2015 #13 Del Skrevet 24. oktober 2015 Norwegia eller mozzarella liker jeg best. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Rumle Skrevet 24. oktober 2015 #14 Del Skrevet 24. oktober 2015 I mangel på noe annet gikk jeg en gang for gräddost - det frarådes! Huff, det har jeg brukt på ostesmørbrød, frarådes det også! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
ajarRun Skrevet 24. oktober 2015 #15 Del Skrevet 24. oktober 2015 Brunost er helt himmelsk på pizza! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 24. oktober 2015 #16 Del Skrevet 24. oktober 2015 Synnøve funker til alt. Anonymous poster hash: 7a2e0...152 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Salka Skrevet 24. oktober 2015 #17 Del Skrevet 24. oktober 2015 Mozzarella og Jarlsberg! Nam! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 25. oktober 2015 #18 Del Skrevet 25. oktober 2015 Jeg bruker som regel norwegia fordi det er enklest og billigst når man er student, men tar gjerne mozarella og/eller parmesan også! 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #19 Del Skrevet 25. oktober 2015 Kommer an på pizzaen. På norsk/amerikansk type pizza bruker jeg gjerne Jarlsberg eller en ferdigrevet blanding (men alltid ekte ost), men beveger jeg meg mot pizza av italiensk type går det i mozarella og parmesan. Anonymous poster hash: f1fca...c33 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #20 Del Skrevet 25. oktober 2015 Også enig i at det kommer an på toppingen for øvrig. Som regel har jeg revet mozzarella som basis, det gir fin tekstur til osten pga smelteevnen. Eller bøffelmozzarella, men vær oppmerksom på at de mest væskeholdige typene vil gjøre pizzabunnen soggy og ikke er egnet. Så blander jeg med skarpere sorter for å få et smaksbilde som passer toppingen for øvrig. Parmesan for en relativt nøytral smak, blåmugg i kombinasjon med feks gresskar, chèvre i kombinasjon med lam eller paprika, comté eller gruyère i kombinasjon med bacon eller løk (litt fransk/quiceaktig smak) osv. Anonymous poster hash: 28f2d...37d 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå