Gå til innhold

Hvilken type ost er best på pizza?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hva slags ost bruker du på hjemmelaget pizza? Bruker du flere typer samtidig? 



Anonymous poster hash: 5c821...f21
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Mozarella! Blir skikkelig seig og lager ostetråder <3

Anonymous poster hash: b194a...b80

Skrevet

Norwegia eller Jarlsberg.. ingen andre er gode



Anonymous poster hash: 80982...8df
  • Liker 1
Skrevet

Jeg foretrekker en blanding av Norvegia og Jarlsberg.

Skrevet

Norvegia og blåmuggost(castello)



Anonymous poster hash: f150b...6e9
Skrevet

Det kommer an på hva du liker. Jeg liker ingen sære oster, så bruker Jarlsberg. Mozarella har blitt populært, jeg skjønner ikke hvorfor, det smaker bare surt. 

Skrevet

Slik ferdigraspet lett Norvegia og Jarlsberg, mozzarella og litt parmesan.

Skrevet

Mozzarella eller cheddar(som regel mikset med litt gulost).

 



Anonymous poster hash: a07ff...ce3
Skrevet

Jeg blander mozzarella og synnøve

Skrevet

Jeg bruker tine revet ost 4 oster.

Anonymous poster hash: 28415...301

Skrevet

I mangel på noe annet gikk jeg en gang for gräddost - det frarådes!

  • Liker 1
Skrevet

Norwegia eller mozzarella liker jeg best. 

Skrevet

I mangel på noe annet gikk jeg en gang for gräddost - det frarådes!

Huff, det har jeg brukt på ostesmørbrød, frarådes det også!  :laugh:

  • Liker 1
Skrevet

Brunost er helt himmelsk på pizza!

Skrevet

Synnøve funker til alt. 



Anonymous poster hash: 7a2e0...152
Skrevet

Mozzarella og Jarlsberg! Nam! :spise:

Skrevet

Jeg bruker som regel norwegia fordi det er enklest og billigst når man er student, men tar gjerne mozarella og/eller parmesan også!

  • Liker 1
Skrevet

Kommer an på pizzaen. På norsk/amerikansk type pizza bruker jeg gjerne Jarlsberg eller en ferdigrevet blanding (men alltid ekte ost), men beveger jeg meg mot pizza av italiensk type går det i mozarella og parmesan.



Anonymous poster hash: f1fca...c33
Skrevet

Også enig i at det kommer an på toppingen for øvrig.

 

Som regel har jeg revet mozzarella som basis, det gir fin tekstur til osten pga smelteevnen. Eller bøffelmozzarella, men vær oppmerksom på at de mest væskeholdige typene vil gjøre pizzabunnen soggy og ikke er egnet. 

 

Så blander jeg med skarpere sorter for å få et smaksbilde som passer toppingen for øvrig. Parmesan for en relativt nøytral smak, blåmugg i kombinasjon med feks gresskar, chèvre i kombinasjon med lam eller paprika, comté eller gruyère i kombinasjon med bacon eller løk (litt fransk/quiceaktig smak) osv. 



Anonymous poster hash: 28f2d...37d
  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...