Amber Skrevet 22. oktober 2015 #1 Skrevet 22. oktober 2015 Hvis jeg ikke skal lage selv men kjøpe ferdig; hvilken er den beste?
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #2 Skrevet 22. oktober 2015 Den chiliaioilien i rund boks. Yummy. Anonymous poster hash: ea39b...433
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #3 Skrevet 22. oktober 2015 Jeg pleier å kjøpe den de har på Rema i en stor rund boks med svart lokk Anonymous poster hash: 4faec...d6c
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #4 Skrevet 22. oktober 2015 Jeg pleier å kjøpe vanlig majones og smake til med hvitløk, god olivenolje mm. Jeg har ikke vært så fornøyd med de ferdige.Anonymous poster hash: 6668b...0e4
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #5 Skrevet 22. oktober 2015 Jeg pleier å kjøpe vanlig majones og smake til med hvitløk, god olivenolje mm. Jeg har ikke vært så fornøyd med de ferdige.Anonymous poster hash: 6668b...0e4 Nå skal det ikke egentlig være olivenolje i aioli da, men... Den lages som regel på rapsolje (eller evt annen nøytral olje).Anonymous poster hash: fc5fc...d72
Gjest Kim Skrevet 22. oktober 2015 #6 Skrevet 22. oktober 2015 Hvis jeg ikke skal lage selv men kjøpe ferdig; hvilken er den beste? Kan jeg spørre hvorfor du ikke lager den selv? Det tar fem minutter.
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #7 Skrevet 22. oktober 2015 når jeg ikke har tid/lyst til å lage aioli, blander jeg majones, rømme, sitron, hvitløk og litt maldonsalt. den beste falske aiolien, tar ca 3 min:) Anonymous poster hash: ed8d7...e9c
Amber Skrevet 23. oktober 2015 Forfatter #8 Skrevet 23. oktober 2015 Kan jeg spørre hvorfor du ikke lager den selv? Det tar fem minutter. Det tar kanskje ikke lang tid, men jeg skal lage mye mat og har ikke råd til å "feile" akkurat den dagen.
peppermyntete Skrevet 23. oktober 2015 #9 Skrevet 23. oktober 2015 Jeg synes den meny har i ferskvaren er knallgod!
AnonymBruker Skrevet 25. oktober 2015 #11 Skrevet 25. oktober 2015 Nå skal det ikke egentlig være olivenolje i aioli da, men... Den lages som regel på rapsolje (eller evt annen nøytral olje).Anonymous poster hash: fc5fc...d72 Det der skulle jeg gjerne sett en pålitelig kilde på. Verken spanjoler eller franskmenn er vel spesielt kjent for å bruke rapsolje i tide og utide ... (I klartekst: Jeg tror du snakker tull. Wikipedia er enig med meg.) Anonymous poster hash: 8309c...ca7 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå