Gå til innhold

Middag til date?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg tenker å lage middag til daten, og vil imponere. Jeg har tenkt ut litt forskjellig, men her er forslag til meny:

 

Forrett: Porsjerte egg med hvitløksbearnaise og erter på hjemmelaget, toastet loff

 

Middag: Torsk med bønne- og ertepuré, med karameliserte grønnsaker på siden(mandelpoteter, løk, kål)

 

Dessert: Plommeterte med karameliserte rosiner og svisker og eggedosissaus

 

Til skal det serveres øl :) Hva tenker dere? Er det rart?



Anonymous poster hash: e2956...d0a
Videoannonse
Annonse
Gjest Sunhands
Skrevet (endret)

Vet ikke helt.. Det høres ut som en god middag altså, men ikke akkurat imponerende eller særlig nyskapende med posjerte egg, torsk, kål og svisker? Er du en del eldre enn meg, så kanskje det funker, men jeg tror jeg ville prøvd å tenke litt annerledes om du er under 50.

I alle fall med noen litt mer spennende råvarer ved siden av om du ikke vil bytte hele menyen. Lykke til med daten! :)

Endret av Sunhands
Skrevet (endret)

jeg vet ikke om jeg hadde puttet erter, kål, svisker og plommer i samme middag, ihvertfall ikke en date middag... hvis ikke dere allerede er veldig komfortable med kroppsfunksjoner som promping forran hverandre ;)

Endret av jupiter_c
Gjest Overrasket
Skrevet

Jeg synes maten ser veldig imponerende ut, og jeg kan se en slags sammenheng i menyen. Jeg hadde blitt veldig glad for å bli invitert på et slikt måltid. Skal du servere øl som er spesifikt plukket ut til hver rett eller er ølet bare helt tilfeldig valgt? 

Skrevet

Jeg liker ikke posjerte egg, erter, rosiner/svisker eller eggedosis. Så for meg hadde det vært skivebom. Men hvis du vet daten liker dette og du finner øl som matcher maten kan det sikkert bli bra!

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...