Gå til innhold

Skillingsboller - hvor tynt skal man kjevle?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Jeg har lest at man ikke må kjevle leiven for tynn, for da hever de dårlig. Men samtidig er det ingen som spesifiserer hva som er for tynn.. Hvor tynt skal man kjevle egentlig? 1 cm? halvannen?

 

De gangene jeg har prøvd har bollene hevet dårlig, og blitt kompakte og små. Så jeg gjør jo tydeligvis noe feil, da.



Anonymous poster hash: 4275d...034
Videoannonse
Annonse
Skrevet

1cm mener jeg å ha lest. En kanelsnurr skal ha tre snurrer i seg :)

Anonymous poster hash: e2c60...e3c

Skrevet

1cm mener jeg å ha lest. En kanelsnurr skal ha tre snurrer i seg :)

Anonymous poster hash: e2c60...e3c

Jeg kjevler tynnere enn det. Jeg liker at det er mange snurrer med mye sukker og kanel.  :jepp:

Anonymous poster hash: 33928...4d2

  • Liker 1
Skrevet

4 mm



Anonymous poster hash: da8ec...347
Skrevet

Om bollene blir harde, små og kjipe har mye mer med hvordan deigen din er enn hvordan du kjevler den. Jeg kjevler nok til mellom en halv og en cm tykt og så ruller jeg ganske løst sammen. Ruller du stramt og har en deig som hever får du kanelboller med vulkanfasong.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...