AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #1 Skrevet 21. oktober 2015 Jeg har lest at man ikke må kjevle leiven for tynn, for da hever de dårlig. Men samtidig er det ingen som spesifiserer hva som er for tynn.. Hvor tynt skal man kjevle egentlig? 1 cm? halvannen? De gangene jeg har prøvd har bollene hevet dårlig, og blitt kompakte og små. Så jeg gjør jo tydeligvis noe feil, da. Anonymous poster hash: 4275d...034
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #2 Skrevet 21. oktober 2015 1cm mener jeg å ha lest. En kanelsnurr skal ha tre snurrer i seg Anonymous poster hash: e2c60...e3c
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #3 Skrevet 21. oktober 2015 1cm mener jeg å ha lest. En kanelsnurr skal ha tre snurrer i seg Anonymous poster hash: e2c60...e3c Jeg kjevler tynnere enn det. Jeg liker at det er mange snurrer med mye sukker og kanel. Anonymous poster hash: 33928...4d2 1
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #4 Skrevet 21. oktober 2015 4 mm Anonymous poster hash: da8ec...347
Kvist Skrevet 21. oktober 2015 #5 Skrevet 21. oktober 2015 Om bollene blir harde, små og kjipe har mye mer med hvordan deigen din er enn hvordan du kjevler den. Jeg kjevler nok til mellom en halv og en cm tykt og så ruller jeg ganske løst sammen. Ruller du stramt og har en deig som hever får du kanelboller med vulkanfasong.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå