Gå til innhold

Bogskinke, hermetikk


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan varmer jeg denne? Skal den kuttes opp først? Hva med skyen? *grønn*

Anonymous poster hash: 54376...2dc

Videoannonse
Annonse
Gjest ISeeYouCreep
Skrevet (endret)

.

Endret av Nasse Nøff ❤
Skrevet

Litt klokere nå. Tenkte å la den trekke 5 min, kutte opp i porsjonsbiter og fjerne skyen.

Anonymous poster hash: 54376...2dc

Gjest ISeeYouCreep
Skrevet (endret)
AnonymBruker skrev (På 20.10.2015 den 16.52):

Litt klokere nå. Tenkte å la den trekke 5 min, kutte opp i porsjonsbiter og fjerne skyen.

Anonymous poster hash: 54376...2dc

.

Endret av Nasse Nøff ❤
Skrevet (endret)

Trenger ikke varme slik skinke :)

Edit; jeg har ofte en åpen boks stående i kjøleskapet i en brødpose. Den holder seg hele uka og blir ikke tørr som noen lurte på over her!

Endret av peppermyntete
Skrevet

Du trenger ikke varme den. Den er ferdig kokt. Om du skal varme den, ta for guds skyld vekk skyen først. 

 

Jeg bruker bogskinke både i salater (tar av sky, kutter opp, tadaa, ferdig), på pizzaen (ta vekk sky, legg på, tadaa, ferdig), i pastaretter (har i retten helt til slutt så den akkurat får varmet seg), osv. 



Anonymous poster hash: c640b...e97
Skrevet

Bogskinke er ekkelt! Jeg er strot sett altetende og ikke spesielt kresen, men de bokene med skinke synes jeg er motbydelige. Det er ikke menneskeføde. Kunne til nød foret bikkja med det.



Anonymous poster hash: 8cb11...ade
Skrevet

husk det ble funnet mark i en del bokser, så sjekk om dine er utsatt.... 



Anonymous poster hash: 87b31...e88

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...