AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #1 Skrevet 20. oktober 2015 Hvordan varmer jeg denne? Skal den kuttes opp først? Hva med skyen? *grønn*Anonymous poster hash: 54376...2dc
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 20. oktober 2015 #2 Skrevet 20. oktober 2015 (endret) . Endret 13. november 2023 av Nasse Nøff ❤
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #3 Skrevet 20. oktober 2015 Litt klokere nå. Tenkte å la den trekke 5 min, kutte opp i porsjonsbiter og fjerne skyen. Anonymous poster hash: 54376...2dc
Gjest ISeeYouCreep Skrevet 20. oktober 2015 #4 Skrevet 20. oktober 2015 (endret) AnonymBruker skrev (På 20.10.2015 den 16.52): Litt klokere nå. Tenkte å la den trekke 5 min, kutte opp i porsjonsbiter og fjerne skyen. Anonymous poster hash: 54376...2dc . Endret 13. november 2023 av Nasse Nøff ❤
peppermyntete Skrevet 20. oktober 2015 #5 Skrevet 20. oktober 2015 (endret) Trenger ikke varme slik skinke Edit; jeg har ofte en åpen boks stående i kjøleskapet i en brødpose. Den holder seg hele uka og blir ikke tørr som noen lurte på over her! Endret 20. oktober 2015 av peppermyntete
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #6 Skrevet 21. oktober 2015 Du trenger ikke varme den. Den er ferdig kokt. Om du skal varme den, ta for guds skyld vekk skyen først. Jeg bruker bogskinke både i salater (tar av sky, kutter opp, tadaa, ferdig), på pizzaen (ta vekk sky, legg på, tadaa, ferdig), i pastaretter (har i retten helt til slutt så den akkurat får varmet seg), osv. Anonymous poster hash: c640b...e97
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #7 Skrevet 21. oktober 2015 Bogskinke er ekkelt! Jeg er strot sett altetende og ikke spesielt kresen, men de bokene med skinke synes jeg er motbydelige. Det er ikke menneskeføde. Kunne til nød foret bikkja med det. Anonymous poster hash: 8cb11...ade
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #8 Skrevet 21. oktober 2015 husk det ble funnet mark i en del bokser, så sjekk om dine er utsatt.... Anonymous poster hash: 87b31...e88
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå