Gjest Anonymous Skrevet 26. september 2004 #1 Skrevet 26. september 2004 Hei. Kjøpte i går en stek som heter fransyska i sverige. Noen som vet åssen stek det er. Den er surret som stek. Og tror det er storfekjøtt, men åssen kjtt. Pga steketid og div. Hvilken temp skal den steke og hvor lenge? Haster veldig. Dette ble litt rotete, men har dårlig tid. Takker på forhånd
Arkana Skrevet 26. september 2004 #2 Skrevet 26. september 2004 utskuren biff och yttre hörnstek kallas fransyska Hvor lenge den skal stekes kommer an på vekten. Bruk steketermometer og stek ved 175 grader. Når termometeret viser 65 grader er steken rosa, ved 70 grader er den gjennomstekt. La hvile 15 minutter før du skjærer i den.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå