Gå til innhold

Hva er fransyska? Åssen kjøtt


Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous
Skrevet

Hei.

Kjøpte i går en stek som heter fransyska i sverige.

Noen som vet åssen stek det er.

Den er surret som stek.

Og tror det er storfekjøtt, men åssen kjtt.

Pga steketid og div.

Hvilken temp skal den steke

og hvor lenge?

Haster veldig.

Dette ble litt rotete, men har dårlig tid.

Takker på forhånd

Skrevet

utskuren biff och yttre hörnstek kallas fransyska

Hvor lenge den skal stekes kommer an på vekten. Bruk steketermometer og stek ved 175 grader. Når termometeret viser 65 grader er steken rosa, ved 70 grader er den gjennomstekt. La hvile 15 minutter før du skjærer i den.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...