sofie777 Skrevet 22. oktober 2015 #41 Del Skrevet 22. oktober 2015 I sammenhengen over: Tørt = ikke saus! Tørt =/= (er ikke lik) dårlig stekt nødvendigvis. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Beach Skrevet 22. oktober 2015 #42 Del Skrevet 22. oktober 2015 Men det kan likevel oppleves som tørt å bare spise kjøtt Men da tror jeg du bruker litt feil ord. Jeg foretrekker også å ha saus til kjøtt, for ellers kan det bli veldig kjedelig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 23. oktober 2015 #43 Del Skrevet 23. oktober 2015 Det aller diggeste tilbehøret: aioli og hvitløksbaguetter Anonymous poster hash: 57997...99a 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
chremiil Skrevet 24. oktober 2015 #44 Del Skrevet 24. oktober 2015 Potetsalat og salat. Evt bare mef en eller to typer dip. Aioli og chilimajones for eksempel. "Bar food" er jo f.eks kyllingvinger, pommes frites og dip. Handler bare om smak og behag 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Arista Skrevet 24. oktober 2015 #45 Del Skrevet 24. oktober 2015 Bluecheesedip Selleristenger Anonymous poster hash: dd2d6...f48 Åååh, dette er det beste! Vingene må være skikkelig spicy og klissete. Nam Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Salka Skrevet 24. oktober 2015 #46 Del Skrevet 24. oktober 2015 Ris og chiliaioli er digg til. En god salat også. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 26. oktober 2015 #47 Del Skrevet 26. oktober 2015 Bruker ofte honning som dipp, veldig godt, spesielt om kyllingvingene er veldig godt stekte. Anonymous poster hash: 9fb39...fed Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå