Gå til innhold

Kyllingvinger - hvilket tilbehør brukes?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Bluecheesedip

Selleristenger

Anonymous poster hash: dd2d6...f48

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lær deg å akseptere forskjeller

Det handler om smak, ikke hvorvidt kjøttet er stekt rikig

 

Hahahahah.

 

Selvfølgelig ikke. Riktig stekt kjøtt er ikke tørt.

Anonymous poster hash: 0aca1...f21

  • Liker 1
Skrevet

Tusen takk for alle tips så langt, flere tips ønskes :)

 

Og til dere negativere: Jeg kan steke kjøtt. Som noen nevner, alle er forskjellige. Uansett hvor saftig kjøtt er eller uansett hvordan kjøttet er tilberedt, så er det ALLTID tørt og spise kjøtt uten saus.

 

Jeg sier ikke at kjøttet bokstavelig talt er tørt, men jeg synes det ALLTID er tørt og spise kjøtt uten saus. Jeg også kjenner forskjell på tørt og ikke tørt kjøtt, men i min munn er kjøtt alltid tørt uansett hva, når det spises uten saus. Uansett om det er kjøtt laget hjemme, på kafe, restarurant osv, uansett. Ja, er kjøtt riktig er det jo ikke direkte tørt, men det er tørt å spise det uten saus uansett.

 

Jeg forlanger ikke at dere skal forstå, men respekter at jeg synes det og slutt å lage en unødvendig diskusjon om dette. Hold dere til det tråden i bunn og grunn handler om! Altså, det jeg spør om i hovedinnlegget.

 

Det er IKKE dette tråden handler om, så noe mer forklaring enn dette gidder jeg ikke å gi.

 

- ts



Anonymous poster hash: 222d2...997
  • Liker 1
Skrevet

Vi krydrer kyllingvingene med en asiatisk krydderblanding som ser ut som rosa sukker. Da blir de skikkelig crispy og klissete. Serveres med asiatisk salat (finhakket kål, gulrot, vårløk ingefær og paprika) toppet med soya og chilisaus.



Anonymous poster hash: 7a336...f61
  • Liker 1
Skrevet

Herlighet, kokte poteter til kyllingvinger? Minner meg om faren min som skulle ha kokte poteter til spaghetti med kjøttsaus.



Anonymous poster hash: e0ff4...1d7
  • Liker 3
Skrevet

Ingen som har nevnt det tradisjonelle tilbehøret, ris og  bearnaise? + tomatskiver.

 



Anonymous poster hash: 334a3...189
Skrevet

Kyllingvinger og pommes frites er VELDIG tørt sammen... Alt av kjøtt er tørt uten saus.

- ts

Anonymous poster hash: 222d2...997

Da steker du kjøttet ditt feil!

Skrevet

Jeg pleier å spise det med hvitløksbaguette, og som dip bruker jeg salsa og rømme, og guacamole om jeg har det i huset. Kun brukt som kosemat om lørdagen og/eller til en god film.

Skrevet

Da steker du kjøttet ditt feil!

Men herregud, hva med å lese hele tråden? 

Anonymous poster hash: 2a74f...bef

Skrevet

Potetstappe (hvis du bruker pakke er Toro best. Ikke rør etter blanding, da blir den seig) og noen få flak med salte chips, gjerne Naturchips.



Anonymous poster hash: 93576...df6
Skrevet

asparges

Skrevet

Ris og bernaisesaus

Anonymous poster hash: 29359...bf5

Skrevet

 

Potetstappe (hvis du bruker pakke er Toro best. Ikke rør etter blanding, da blir den seig) og noen få flak med salte chips, gjerne Naturchips.

Anonymous poster hash: 93576...df6

 

 

PS Man skal røre relativt hardt etterpå, for da blir stappen "fluffy".

Skrevet

Erte- og bønnepure. Dødsdigg, og man får fjerta skikkelig ut etterpå. :)



Anonymous poster hash: de06d...464
  • Liker 2
Skrevet

Lær deg å akseptere forskjeller

Det handler om smak, ikke hvorvidt kjøttet er stekt rikig

Kyllingvinger slik jeg kjenner de, finnes ikke tørre overhodet. Man kan helt fint spise vellagede kyllingvinger uten å få en tørr sensasjon i munnen. Hvis det er tørt, oversteker man kyllingen så til de grader. At det kan være godt med tilbehør til derimot, er jeg enig i. 

Skrevet

Kyllingvinger slik jeg kjenner de, finnes ikke tørre overhodet. Man kan helt fint spise vellagede kyllingvinger uten å få en tørr sensasjon i munnen. Hvis det er tørt, oversteker man kyllingen så til de grader. At det kan være godt med tilbehør til derimot, er jeg enig i.

Sukk

Og fordi du ikke syns det så er det jo klart at da er det slik for alle

Jeg kan også syns det er tørt å spise bare kjøtt selv om kjøttet er aldri så saftig og perfekt stekt

Hva med å bare akseptere det?

Skrevet

PS Man skal røre relativt hardt etterpå, for da blir stappen "fluffy".

 

Det er selvsagt bare å prøve begge og bruke den man synes gir best resultat.

Anonymous poster hash: 93576...df6

  • Liker 1
Skrevet

Sukk

Og fordi du ikke syns det så er det jo klart at da er det slik for alle

Jeg kan også syns det er tørt å spise bare kjøtt selv om kjøttet er aldri så saftig og perfekt stekt

Hva med å bare akseptere det?

Men da er det jo ikke tørt. 

Anonymous poster hash: e42c1...225

  • Liker 1
Skrevet

Men da er det jo ikke tørt.

Anonymous poster hash: e42c1...225

Men det kan likevel oppleves som tørt å bare spise kjøtt

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...