AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #21 Del Skrevet 20. oktober 2015 Bluecheesedip Selleristenger Anonymous poster hash: dd2d6...f48 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #22 Del Skrevet 20. oktober 2015 Lær deg å akseptere forskjeller Det handler om smak, ikke hvorvidt kjøttet er stekt rikig Hahahahah. Selvfølgelig ikke. Riktig stekt kjøtt er ikke tørt. Anonymous poster hash: 0aca1...f21 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #23 Del Skrevet 20. oktober 2015 Tusen takk for alle tips så langt, flere tips ønskes Og til dere negativere: Jeg kan steke kjøtt. Som noen nevner, alle er forskjellige. Uansett hvor saftig kjøtt er eller uansett hvordan kjøttet er tilberedt, så er det ALLTID tørt og spise kjøtt uten saus. Jeg sier ikke at kjøttet bokstavelig talt er tørt, men jeg synes det ALLTID er tørt og spise kjøtt uten saus. Jeg også kjenner forskjell på tørt og ikke tørt kjøtt, men i min munn er kjøtt alltid tørt uansett hva, når det spises uten saus. Uansett om det er kjøtt laget hjemme, på kafe, restarurant osv, uansett. Ja, er kjøtt riktig er det jo ikke direkte tørt, men det er tørt å spise det uten saus uansett. Jeg forlanger ikke at dere skal forstå, men respekter at jeg synes det og slutt å lage en unødvendig diskusjon om dette. Hold dere til det tråden i bunn og grunn handler om! Altså, det jeg spør om i hovedinnlegget. Det er IKKE dette tråden handler om, så noe mer forklaring enn dette gidder jeg ikke å gi. - ts Anonymous poster hash: 222d2...997 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #24 Del Skrevet 20. oktober 2015 Vi krydrer kyllingvingene med en asiatisk krydderblanding som ser ut som rosa sukker. Da blir de skikkelig crispy og klissete. Serveres med asiatisk salat (finhakket kål, gulrot, vårløk ingefær og paprika) toppet med soya og chilisaus. Anonymous poster hash: 7a336...f61 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #25 Del Skrevet 20. oktober 2015 Herlighet, kokte poteter til kyllingvinger? Minner meg om faren min som skulle ha kokte poteter til spaghetti med kjøttsaus. Anonymous poster hash: e0ff4...1d7 3 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #26 Del Skrevet 20. oktober 2015 Ingen som har nevnt det tradisjonelle tilbehøret, ris og bearnaise? + tomatskiver. Anonymous poster hash: 334a3...189 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 20. oktober 2015 #27 Del Skrevet 20. oktober 2015 Kyllingvinger og pommes frites er VELDIG tørt sammen... Alt av kjøtt er tørt uten saus. - tsAnonymous poster hash: 222d2...997 Da steker du kjøttet ditt feil! Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 20. oktober 2015 #28 Del Skrevet 20. oktober 2015 Jeg pleier å spise det med hvitløksbaguette, og som dip bruker jeg salsa og rømme, og guacamole om jeg har det i huset. Kun brukt som kosemat om lørdagen og/eller til en god film. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #29 Del Skrevet 20. oktober 2015 Da steker du kjøttet ditt feil! Men herregud, hva med å lese hele tråden? Anonymous poster hash: 2a74f...bef Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #30 Del Skrevet 20. oktober 2015 Potetstappe (hvis du bruker pakke er Toro best. Ikke rør etter blanding, da blir den seig) og noen få flak med salte chips, gjerne Naturchips. Anonymous poster hash: 93576...df6 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
minister-mio Skrevet 20. oktober 2015 #31 Del Skrevet 20. oktober 2015 asparges Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 21. oktober 2015 #32 Del Skrevet 21. oktober 2015 Ris og bernaisesausAnonymous poster hash: 29359...bf5 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
sofie777 Skrevet 21. oktober 2015 #33 Del Skrevet 21. oktober 2015 Potetstappe (hvis du bruker pakke er Toro best. Ikke rør etter blanding, da blir den seig) og noen få flak med salte chips, gjerne Naturchips. Anonymous poster hash: 93576...df6 PS Man skal røre relativt hardt etterpå, for da blir stappen "fluffy". Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #34 Del Skrevet 22. oktober 2015 Erte- og bønnepure. Dødsdigg, og man får fjerta skikkelig ut etterpå. Anonymous poster hash: de06d...464 2 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Beach Skrevet 22. oktober 2015 #35 Del Skrevet 22. oktober 2015 Lær deg å akseptere forskjeller Det handler om smak, ikke hvorvidt kjøttet er stekt rikig Kyllingvinger slik jeg kjenner de, finnes ikke tørre overhodet. Man kan helt fint spise vellagede kyllingvinger uten å få en tørr sensasjon i munnen. Hvis det er tørt, oversteker man kyllingen så til de grader. At det kan være godt med tilbehør til derimot, er jeg enig i. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Summers Skrevet 22. oktober 2015 #36 Del Skrevet 22. oktober 2015 Pommes noisettes Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 22. oktober 2015 #37 Del Skrevet 22. oktober 2015 Kyllingvinger slik jeg kjenner de, finnes ikke tørre overhodet. Man kan helt fint spise vellagede kyllingvinger uten å få en tørr sensasjon i munnen. Hvis det er tørt, oversteker man kyllingen så til de grader. At det kan være godt med tilbehør til derimot, er jeg enig i. Sukk Og fordi du ikke syns det så er det jo klart at da er det slik for alle Jeg kan også syns det er tørt å spise bare kjøtt selv om kjøttet er aldri så saftig og perfekt stekt Hva med å bare akseptere det? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #38 Del Skrevet 22. oktober 2015 PS Man skal røre relativt hardt etterpå, for da blir stappen "fluffy". Det er selvsagt bare å prøve begge og bruke den man synes gir best resultat. Anonymous poster hash: 93576...df6 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 22. oktober 2015 #39 Del Skrevet 22. oktober 2015 Sukk Og fordi du ikke syns det så er det jo klart at da er det slik for alle Jeg kan også syns det er tørt å spise bare kjøtt selv om kjøttet er aldri så saftig og perfekt stekt Hva med å bare akseptere det? Men da er det jo ikke tørt. Anonymous poster hash: e42c1...225 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Skrevet 22. oktober 2015 #40 Del Skrevet 22. oktober 2015 Men da er det jo ikke tørt. Anonymous poster hash: e42c1...225 Men det kan likevel oppleves som tørt å bare spise kjøtt Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå