Gå til innhold

Knutkål


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan smaker den?

Hva bruker dere den til?



Anonymous poster hash: 5ff9f...f0e
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Eventuelt kuntekål...

 

TS



Anonymous poster hash: 5ff9f...f0e
Skrevet

Knutekål er i famile med kålrabi, synes det smaker litt som det, men litt friskere. 

Må skrelles og kokes lenge. Liker å koke det og deretter ha det i en hvit saus, passer til kjøtt eller stekt fisk.

 

Fungerer sikkert også som mos.

Skrevet

Bare jeg som tenkte på gryte-Knut nå?

Anonymous poster hash: 68cea...bbd

Skrevet

Jeg spiser gjerne knutekål rå. Den minner om en blanding mellom kålrot og nepe, og jeg liker det veldig godt.

  • Liker 1
Gjest Zeitgeist
Skrevet

Jeg spiser gjerne knutekål rå. Den minner om en blanding mellom kålrot og nepe, og jeg liker det veldig godt.

 

Enig. Den er mildere i smaken enn kålrot og nepe (synes jeg da), og har samme konsistens som Granny Smith-epler. 

 

Knutekål kan også rives og brukes i en råkostsalat. Varmt smaker den godt hvis man smørdamper den. 

Skrevet

Den smaker som ballene til Knut.

Skrevet

Jeg smakte det første gang i sommer, og er crispy som eple i konsistensen ja. God.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...