Riiba Skrevet 19. oktober 2015 #1 Del Skrevet 19. oktober 2015 Har lyst til å ha rotgrønnsaker til middag. Noen som har forslag til en fullverdig rett? Kjøtt? Har man da saus til...? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2015 #2 Del Skrevet 19. oktober 2015 Lammestek og rødvinsaus Karbonader og hvitsaus Bakt laks Anonymous poster hash: 31638...c33 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Dresden Skrevet 19. oktober 2015 #3 Del Skrevet 19. oktober 2015 Det fungerer med både fiske og kjøtt. Til fisk synes jeg det er godt med rømme til. Til kjøtt foretrekker jeg saus, men det er ikke nødvendig. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
peppermyntete Skrevet 19. oktober 2015 #4 Del Skrevet 19. oktober 2015 Alt! Men det er knallgodt med koteletter, og så bruker du sjy som saus Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Gjest_Hello Kitte Skrevet 19. oktober 2015 #5 Del Skrevet 19. oktober 2015 Passer jo til alt Saus lager du utifra hvilket kjøtt du velger, men jeg har hatt rotgrønnsaker til det meste iallfall Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2015 #6 Del Skrevet 19. oktober 2015 Hjemmelagde fiskekaker og tartarsaus eller aioli. Evt stekte rødspette- eller lomrefileter. Anonymous poster hash: 9f1c6...242 1 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Ennasus Skrevet 19. oktober 2015 #7 Del Skrevet 19. oktober 2015 Passer til alt. Kylling, fisk, svin, biff... Bruk poteter sammen med grønnsakene så trenger du ingen kaarbohydratkilde, men er godt med ris til kylling for eks Saus bruker jeg aldri:P Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 19. oktober 2015 #8 Del Skrevet 19. oktober 2015 Til absolutt alt og også alene. Ovnsbakte grønnsaker med litt creme fraiche er noe av det beste jeg vet om. Anonymous poster hash: b57d3...ba0 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 20. oktober 2015 #9 Del Skrevet 20. oktober 2015 Ovnsbakte grønnsaker er så saftig at saus ikke trengs. Min favoritt er gulrot og kålrabi med timian/rosmarin, og søtpotet med kanel, alt blandet sammen. Jeg spiser det ofte til: Torsk, med en god klatt creme fraiche med sitronpepper og salt, og rikelig grovhakkede mandler over, bakt i ovnen. Hvit fisk stekt med røkt paprikapulver Ytrefilet av svin, gnikket med urter og bakt i ovnen. Anonymous poster hash: 78c95...358 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Riiba Skrevet 22. oktober 2015 Forfatter #10 Del Skrevet 22. oktober 2015 Takk for mange gode tips! Her skal det testes. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
MarianneE Skrevet 23. oktober 2015 #11 Del Skrevet 23. oktober 2015 Jeg ville spist dem uten tilbehør. Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå