AnonymBruker Skrevet 17. oktober 2015 #1 Del Skrevet 17. oktober 2015 Hvordan går man frem med en rå bayonneskinke? Kan man bare sette den i ovnen på 140 grader og følge med at kjernetemperatur er rundt 60-70 grader? Noen andre tips og ideer?Anonymous poster hash: 05e7f...e8a Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/978520-r%C3%A5-bayonneskinke/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Essie_ Skrevet 19. oktober 2015 #2 Del Skrevet 19. oktober 2015 Fantastisk godt med tomatsaus og fløtegratinerte poteter. Eller i form sammen med ostesaus og tagliatelle. Bayonneskinke er såå godt! Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/978520-r%C3%A5-bayonneskinke/#findComment-17219337 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Margit Spat Skrevet 19. oktober 2015 #3 Del Skrevet 19. oktober 2015 Ja, det går fint Siden dette er svinekjøtt bør kjernetemperaturen helst være nærmere 70 enn 60 grader. Lenke til kommentar https://forum.kvinneguiden.no/topic/978520-r%C3%A5-bayonneskinke/#findComment-17220302 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå