Gå til innhold

Rå bayonneskinke


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hvordan går man frem med en rå bayonneskinke?

Kan man bare sette den i ovnen på 140 grader og følge med at kjernetemperatur er rundt 60-70 grader?

Noen andre tips og ideer?

Anonymous poster hash: 05e7f...e8a

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Fantastisk godt med tomatsaus og fløtegratinerte poteter. Eller i form sammen med ostesaus og tagliatelle. Bayonneskinke er såå godt!

Gjest Margit Spat
Skrevet

Ja, det går fint :) 

Siden dette er svinekjøtt bør kjernetemperaturen helst være nærmere 70 enn 60 grader.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...