gardin Skrevet 15. oktober 2015 #1 Skrevet 15. oktober 2015 Tenkte å lage denne oppskriften fra Trines matblogg i dag, men lurte på om den sausen skal kokes eller serveres ubehandlet? Ser ikke at det står noe om det i oppskriften?
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2015 #2 Skrevet 15. oktober 2015 Du skal ikke gjøre noe med sausen, bare blande sammen og ringle over, som det står i oppskriften. Anonymous poster hash: 454dd...ded 1
AnonymBruker Skrevet 15. oktober 2015 #3 Skrevet 15. oktober 2015 Du skal ikke gjøre noe med sausen, bare blande sammen og ringle over, som det står i oppskriften. Anonymous poster hash: 454dd...ded Ringle? Anonymous poster hash: d9cd4...c3e
peppermyntete Skrevet 15. oktober 2015 #4 Skrevet 15. oktober 2015 Ringle? Anonymous poster hash: d9cd4...c3e Helle forsiktig i sikksakk over maten. Ikke som vi gjør i Norge der vi tar to auser saus og drukner maten
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå