Gå til innhold

Tilberede ustekt, frossent bakverk fra butikk hjemme


artigsjokk

Anbefalte innlegg

Hei!

 

I dag var jeg på en butikk som nylig ble nedlagt, og de gav bort kjøle- og frysevarer gratis. Blant annet fikk jeg forsyne meg på fryserommet der de oppbevarer slike ustekte bakverk som de steker i butikken og selger. Sånne som de har på bensinstasjoner og kiosker og sånn, som ikke er stekt før nedfrysing, men er frossen deig.

 

Jeg tok med meg en pose med deig-croissanter hjem. Det jeg lurer på nå er om jeg skal tine og heve dem før steking, eller om jeg bare setter dem rett i ovnen? Noen av dere har sikkert jobbet et sted der de steker slike og har bedre peiling enn meg! :)

 

På forhånd takk for svar!

Endret av artigsjokk
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Jeg jobbet på meny og vi la de bare rett på brett og satt de rett inn i ovnen :)



Anonymous poster hash: 9eaf9...33e
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...