artigsjokk Skrevet 14. oktober 2015 #1 Skrevet 14. oktober 2015 (endret) Hei! I dag var jeg på en butikk som nylig ble nedlagt, og de gav bort kjøle- og frysevarer gratis. Blant annet fikk jeg forsyne meg på fryserommet der de oppbevarer slike ustekte bakverk som de steker i butikken og selger. Sånne som de har på bensinstasjoner og kiosker og sånn, som ikke er stekt før nedfrysing, men er frossen deig. Jeg tok med meg en pose med deig-croissanter hjem. Det jeg lurer på nå er om jeg skal tine og heve dem før steking, eller om jeg bare setter dem rett i ovnen? Noen av dere har sikkert jobbet et sted der de steker slike og har bedre peiling enn meg! På forhånd takk for svar! Endret 14. oktober 2015 av artigsjokk 1
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2015 #2 Skrevet 14. oktober 2015 rett i ovnen Anonymous poster hash: f36bf...b91
AnonymBruker Skrevet 14. oktober 2015 #3 Skrevet 14. oktober 2015 Jeg jobbet på meny og vi la de bare rett på brett og satt de rett inn i ovnen Anonymous poster hash: 9eaf9...33e 1
artigsjokk Skrevet 14. oktober 2015 Forfatter #4 Skrevet 14. oktober 2015 Takk, jeg tok dem i ovnen og de ble perfekte!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå