AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2015 #1 Skrevet 13. oktober 2015 Hei! Nå har jeg litt redusert mengde matvarer. Jeg har: - Ost (ønsker ikke å bruke så mye av dette) - Kyllingfilet - Bacon - Rømme - Salsa - Litt pastasaus - Spaghetti - Egg Dette skal gå til minst to middager (jeg har flere kyllingfileter). Mangelen går i hovedsak på grønnsaker og annet tilbehør. Jeg har jo nok mat, så det er ikke her problemet ligger, men mer i hva godt jeg kan lage ut ifra dette. Jeg har en del diverse krydder som kan løfte opp noen retter. Håper på noen kreative innspill! Anonymous poster hash: 6d74e...1fd
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2015 #2 Skrevet 13. oktober 2015 Lag carbonara:)Anonymous poster hash: 273a2...1b3 1
Gjest Ennasus Skrevet 13. oktober 2015 #3 Skrevet 13. oktober 2015 -Baconsurret kyllingfilet -Omelett med kylling?? -spaghetti med pulled chicken -gratinert pasta med bacon
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2015 #4 Skrevet 13. oktober 2015 Omelett med kyllingfilet, ost og bacon. Baconsurrede kyllingfileter med spagetti. Biter med kyllingfilet, spagetti, bacon og ost på toppen. Som en slags wok. Anonymous poster hash: 8ad1e...b9c
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2015 #5 Skrevet 13. oktober 2015 Takk for svar! Det er dette jeg også kommer på. Jeg er ikke så glad i hel kyllingfilet, så mulig jeg skjærer den opp i mindre biter. Når jeg tenker meg om har jeg ikke spist pasta og kylling sammen før. Er denne kombinasjonen god? Anonymous poster hash: 6d74e...1fd
Gjest Ennasus Skrevet 13. oktober 2015 #6 Skrevet 13. oktober 2015 Ja det er greit det, men pass på for det kan lett bli tørt lag eks pasta carbonara med kyllingbiter
Gjest Overrasket Skrevet 13. oktober 2015 #7 Skrevet 13. oktober 2015 (endret) Takk for svar! Det er dette jeg også kommer på. Jeg er ikke så glad i hel kyllingfilet, så mulig jeg skjærer den opp i mindre biter. Når jeg tenker meg om har jeg ikke spist pasta og kylling sammen før. Er denne kombinasjonen god? Anonymous poster hash: 6d74e...1fd Ja det er greit det, men pass på for det kan lett bli tørt lag eks pasta carbonara med kyllingbiter Pasta og kylling hører virkelig ikke sammen. En eller annen gal amerikaner puttet det sammen en gang i tiden, men det har i alle fall aldri vært i bruk i Italia. Og pasta carbonara med kylling er ikke pasta carbonara. Carbonara er en veldig bestemt pastarett. Du kan så klart putte kylling, erter, fløte og hva nå nordmenn pleier å stikke i pastaen sin, men da er det "pasta med kylling", ikke pasta carbonara. Dersom du ikke liker hel kyllingfilet (hvorfor har du det om du ikke liker det?), kan du kjøpe en pakke med taco eller tortilla og fylle de med alt som står på listen din. Endret 13. oktober 2015 av Overrasket
peppermyntete Skrevet 13. oktober 2015 #8 Skrevet 13. oktober 2015 Del kyllingfilet i biter og surr med bacon (smaker skikkelig godt!). Server med pasta og litt salsa!
Gjest Ennasus Skrevet 13. oktober 2015 #9 Skrevet 13. oktober 2015 (endret) Pasta og kylling hører virkelig ikke sammen. En eller annen gal amerikaner puttet det sammen en gang i tiden, men det har i alle fall aldri vært i bruk i Italia. Og pasta carbonara med kylling er ikke pasta carbonara. Carbonara er en veldig bestemt pastarett. Du kan så klart putte kylling, erter, fløte og hva nå nordmenn pleier å stikke i pastaen sin, men da er det "pasta med kylling", ikke pasta carbonara. Dersom du ikke liker hel kyllingfilet (hvorfor har du det om du ikke liker det?), kan du kjøpe en pakke med taco eller tortilla og fylle de med alt som står på listen din. Sa aldri at det var verdens beste kombinasjon eller at det var italiensk, men det funker når man Ikke har noe annet. Sa heller ikke at det skal være kylling i pasta carbonara, men at du kan lage det ig ha kylling oppi. Det er ikke pasta carbonara nei, men pasta med carbonarasaus og kylling Endret 13. oktober 2015 av Ennasus
AnonymBruker Skrevet 13. oktober 2015 #10 Skrevet 13. oktober 2015 Pasta og kylling hører virkelig ikke sammen. En eller annen gal amerikaner puttet det sammen en gang i tiden, men det har i alle fall aldri vært i bruk i Italia. Og pasta carbonara med kylling er ikke pasta carbonara. Carbonara er en veldig bestemt pastarett. Du kan så klart putte kylling, erter, fløte og hva nå nordmenn pleier å stikke i pastaen sin, men da er det "pasta med kylling", ikke pasta carbonara. Dersom du ikke liker hel kyllingfilet (hvorfor har du det om du ikke liker det?), kan du kjøpe en pakke med taco eller tortilla og fylle de med alt som står på listen din. Fordi det går an å kutte den opp. Jeg bryr meg lite om det heter pasta carbonara eller pasta med kylling. Det er ei heller ingen som har hevdet at pasta med kylling heter pasta carbonara, men pasta carbonara med kylling. Det indikerer at carbonaraen egentlig ikke inneholder kylling, men at det er en tilleggsingrediens. Anonymous poster hash: 6d74e...1fd
peppermyntete Skrevet 13. oktober 2015 #11 Skrevet 13. oktober 2015 Pasta og kylling hører virkelig ikke sammen. Joda, mange synes det er kjempegodt. Hvilken rett har du til å benekte andre mennesker subjektive smak?
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå