Gå til innhold

Lasagne stått ute siden fredag


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lagde lasagne på fredag og den har stått i formen på ovnen siden da. Jeg bør kanskje ikke spise den i dag?



Anonymous poster hash: c5549...641
Videoannonse
Annonse
Gjest chisandra
Skrevet

Bruk lukt- og smakssans.

Lukter det bra, smaker det bra - så spis! :)

Skrevet

Nei den bør du ikke spise. Uansett om det lukter og smaker greit, vil det ha blitt en oppblomstring av bakterier i maten og du kan bli skikkelig dårlig. I tillegg har du det aspektet at lasagne inneholder pasta som kan utvikle giftstoffer hvis de står i romtemperatur over tid.

  • Liker 4
Skrevet

Hehe ja, var det jeg tenkte. Får finne på noe annet da. På slike dager er det kjedelig med stengte butikker.



Anonymous poster hash: c5549...641
Skrevet

Bruk lukt- og smakssans.

Lukter det bra, smaker det bra - så spis! :)

Man skal ikke spise pasta som har stått ute i romtemperatur for lenge. Iallefall ikke når den har stått i 2 dager! Den kan lukte og smake så bra den vil, men den kan likefullt være farlig å få i seg pågrunn av giftstoffene.

Anonymous poster hash: 459c6...bdf

  • Liker 5
Skrevet

Man skal ikke spise pasta som har stått ute i romtemperatur for lenge. Iallefall ikke når den har stått i 2 dager! Den kan lukte og smake så bra den vil, men den kan likefullt være farlig å få i seg pågrunn av giftstoffene. Anonymous poster hash: 459c6...bdf

Vi er i ferd med å bli helt hysteriske. Er ikke rart vi tåler mindre og mindre.

Anonymous poster hash: b157d...4ce

Gjest The Lost Dreamer
Skrevet

Hvis det er kjøtt i den burde vel ikke spiser den, siden den har stått i romtemperatur

Skrevet

Den ble kastet og jeg stakk bort på gatekjøkkenet! 



Anonymous poster hash: c5549...641
  • Liker 1
Skrevet

Lagde lasagne på fredag og den har stått i formen på ovnen siden da. Jeg bør kanskje ikke spise den i dag?

Anonymous poster hash: c5549...641

Jeg hadde stått over den i dag ja.

Kjøtt og melk (i den hvite sausen) i romtemperatur i 2 døgn.... Nei takk.

Anonymous poster hash: df03c...6f6

Skrevet

Jeg hadde stått over den i dag ja.

Kjøtt og melk (i den hvite sausen) i romtemperatur i 2 døgn.... Nei takk.

Anonymous poster hash: df03c...6f6

Som lenken fra en annen AB viser: Det er pastaen som lager farlige toksiner som ikke forsvinner ved ny varmebehandling. Har i de alvorligste tilfellene ført til dødelig leversvikt.

Anonymous poster hash: 9539e...d9f

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...