AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #1 Skrevet 11. oktober 2015 Lagde lasagne på fredag og den har stått i formen på ovnen siden da. Jeg bør kanskje ikke spise den i dag? Anonymous poster hash: c5549...641
Gjest chisandra Skrevet 11. oktober 2015 #3 Skrevet 11. oktober 2015 Bruk lukt- og smakssans. Lukter det bra, smaker det bra - så spis!
Ulven Skrevet 11. oktober 2015 #4 Skrevet 11. oktober 2015 Nei den bør du ikke spise. Uansett om det lukter og smaker greit, vil det ha blitt en oppblomstring av bakterier i maten og du kan bli skikkelig dårlig. I tillegg har du det aspektet at lasagne inneholder pasta som kan utvikle giftstoffer hvis de står i romtemperatur over tid. 4
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #5 Skrevet 11. oktober 2015 Hehe ja, var det jeg tenkte. Får finne på noe annet da. På slike dager er det kjedelig med stengte butikker. Anonymous poster hash: c5549...641
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #6 Skrevet 11. oktober 2015 Bruk lukt- og smakssans. Lukter det bra, smaker det bra - så spis! Man skal ikke spise pasta som har stått ute i romtemperatur for lenge. Iallefall ikke når den har stått i 2 dager! Den kan lukte og smake så bra den vil, men den kan likefullt være farlig å få i seg pågrunn av giftstoffene. Anonymous poster hash: 459c6...bdf 5
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #7 Skrevet 11. oktober 2015 Man skal ikke spise pasta som har stått ute i romtemperatur for lenge. Iallefall ikke når den har stått i 2 dager! Den kan lukte og smake så bra den vil, men den kan likefullt være farlig å få i seg pågrunn av giftstoffene. Anonymous poster hash: 459c6...bdf Vi er i ferd med å bli helt hysteriske. Er ikke rart vi tåler mindre og mindre. Anonymous poster hash: b157d...4ce
Gjest The Lost Dreamer Skrevet 11. oktober 2015 #8 Skrevet 11. oktober 2015 Hvis det er kjøtt i den burde vel ikke spiser den, siden den har stått i romtemperatur
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #9 Skrevet 11. oktober 2015 Vi er i ferd med å bli helt hysteriske. Er ikke rart vi tåler mindre og mindre. Anonymous poster hash: b157d...4ce http://forskning.no/mat-mat-og-helse/2012/01/helsefare-ved-feillagret-pasta-og-risAnonymous poster hash: 459c6...bdf 2
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #10 Skrevet 11. oktober 2015 Den ble kastet og jeg stakk bort på gatekjøkkenet! Anonymous poster hash: c5549...641 1
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #11 Skrevet 11. oktober 2015 Lagde lasagne på fredag og den har stått i formen på ovnen siden da. Jeg bør kanskje ikke spise den i dag?Anonymous poster hash: c5549...641 Jeg hadde stått over den i dag ja. Kjøtt og melk (i den hvite sausen) i romtemperatur i 2 døgn.... Nei takk.Anonymous poster hash: df03c...6f6
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #12 Skrevet 11. oktober 2015 Jeg hadde stått over den i dag ja. Kjøtt og melk (i den hvite sausen) i romtemperatur i 2 døgn.... Nei takk.Anonymous poster hash: df03c...6f6 Som lenken fra en annen AB viser: Det er pastaen som lager farlige toksiner som ikke forsvinner ved ny varmebehandling. Har i de alvorligste tilfellene ført til dødelig leversvikt. Anonymous poster hash: 9539e...d9f
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå