Gå til innhold

Risengrynsgrøt og havregrynsgrøt


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Det spørs jo hvor stor porsjonen er, og hva slags melk som er brukt. Jeg vet at mange lager risengrynsgrøt med h-melk, jeg bruker alltid ekstra lett melk i stedet.



Anonymous poster hash: cc711...b43

Annonse

Er det så jævlig vanskelig å regne ut? Vei hvor mye havregryn eller risgryn du bruker, pluss på kcal i melken du har på. Det er ikke noe hokus pokus, og vi kan ikke sitte her og gjette hva du mener er en normal porsjon.



Anonymous poster hash: cc711...b43

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...