SiMa Skrevet 9. oktober 2015 #1 Del Skrevet 9. oktober 2015 Dere som har bakt makroner, både med silikonmatte og bakepapir, har det noen fordeler å bruke silikonmatte fremfor bakepapir? Løsner makronene lettere? Er det mindre fare for at de blir svidd i bunnen? Kan man droppe den ekstra bakeplata under plata med makroner? Hva foretrekker dere? Og når dere bruker bakepapir, hva bruker dere til å tegne opp ringene med? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2015 #2 Del Skrevet 9. oktober 2015 Jeg bruker bare bakepapir til makroner. Har laget en mal, der har jeg brukt 5-kroninger og tegnet rundt. Legger malen under bakepiret når jeg sprøyter på makronmasse, og så drar jeg den bare bort etterpå. Jeg har bare prøvd silikonmatte èn gang, og følte ikke at det utgjorde noen forskjell.Anonymous poster hash: dd819...f39 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2015 #3 Del Skrevet 9. oktober 2015 Jeg liker best makronmatte, men det er for å få de helt like. Anonymous poster hash: e0474...883 Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Teardrop Skrevet 3 timer siden #4 Del Skrevet 3 timer siden Er det noen forskjell på steketid om man bruker papir eller silikonmatte? Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå