Gjest sjakkmatt Skrevet 8. oktober 2015 #1 Skrevet 8. oktober 2015 Noen som har noen gode oppskrifter? Har nettopp anskaffet meg det og har prøvd å bruke det i en salat - men tar gjerne imot forslag på andre bruksområder!
AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2015 #3 Skrevet 8. oktober 2015 Jeg synes det er godt sammen falafelAnonymous poster hash: 7a3e1...e94
AnonymBruker Skrevet 8. oktober 2015 #4 Skrevet 8. oktober 2015 Bruk det i stedet for ris:) Anonymous poster hash: f3af0...d82
Fredsmegleren Skrevet 8. oktober 2015 #5 Skrevet 8. oktober 2015 Veldig flott med litt gurkemeie og spicy krydder i + finhakkede grønnsaker
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2015 #6 Skrevet 9. oktober 2015 Lag tabbouleh, altså couscoussalat. Men finhakket løk/rødløk, tomater, bladpersille, mynte, olivenolje og presset sitron. Anonymous poster hash: ce14d...cf1 4
Gjest Tekola Skrevet 9. oktober 2015 #7 Skrevet 9. oktober 2015 http://www.tine.no/oppskrifter/middag-og-hovedretter/kylling-og-fjarkre/kyllinggryte-og-couscous http://www.matprat.no/oppskrifter/rask/kyllingfilet-med-sitron--og-squashcouscous/ Disse to har jeg brukt en del, kjempegodt!
Brunhilde Skrevet 9. oktober 2015 #8 Skrevet 9. oktober 2015 Lag tabbouleh, altså couscoussalat. Men finhakket løk/rødløk, tomater, bladpersille, mynte, olivenolje og presset sitron. Anonymous poster hash: ce14d...cf1 Taobbuleh lages vel egentlig med bulgur, det sier i hvert fall mine arabiske venner, det er altså ikke en typisk couscoussalat. Couscous kan , på den annen side, erstatte bulgur i salaten, men den blir best med bulgur, syns jeg.
AnonymBruker Skrevet 9. oktober 2015 #9 Skrevet 9. oktober 2015 Taobbuleh lages vel egentlig med bulgur, det sier i hvert fall mine arabiske venner, det er altså ikke en typisk couscoussalat. Couscous kan , på den annen side, erstatte bulgur i salaten, men den blir best med bulgur, syns jeg. Jeg synes omvendt, og har lært å lage den med couscous. Begge deler går bra. Anonymous poster hash: ce14d...cf1
Brunhilde Skrevet 9. oktober 2015 #10 Skrevet 9. oktober 2015 Jeg synes omvendt, og har lært å lage den med couscous. Begge deler går bra. Anonymous poster hash: ce14d...cf1 Jada, det sa jeg jo også. Couscous er mest brukt i Nord Afrika og mindre i Midtøsten, mens bulgur er veldig vanlig i Midtøsten. Kanskje vi har lært av forskjellige folkeslag.
Gjest sjakkmatt Skrevet 9. oktober 2015 #11 Skrevet 9. oktober 2015 Mange fine tips her, takk skal dere ha!
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå