AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2015 #1 Skrevet 7. oktober 2015 Jeg tenkte å forsøke meg på Satans god sjokoladekake fra kakekrigen. Hva slags syrnet melk blir best tror dere? Anonymous poster hash: 0cf6d...c9c
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2015 #2 Skrevet 7. oktober 2015 Jeg bruker oftest "buttermilk". Enkelt i innkjøp, godt resultat. I min erfaring spiller det ingen som helst rolle hva slags melk du har i: det er ikke kulturen men syren som gjør at resultatet blir ekstra saftig. ("buttermilk" er vanlig melk med en dæsj eddik i - og slik et triks som melkeallergikere også kan bruke: tilsett ris-/mandel- etc melk i deigen og ha i en ts eller to med eddik.) Anonymous poster hash: 869cc...37b
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2015 #3 Skrevet 7. oktober 2015 Jeg bruker oftest "buttermilk". Enkelt i innkjøp, godt resultat. I min erfaring spiller det ingen som helst rolle hva slags melk du har i: det er ikke kulturen men syren som gjør at resultatet blir ekstra saftig. ("buttermilk" er vanlig melk med en dæsj eddik i - og slik et triks som melkeallergikere også kan bruke: tilsett ris-/mandel- etc melk i deigen og ha i en ts eller to med eddik.)Anonymous poster hash: 869cc...37b Eddik og melk blir jo cottage cheese? Hvertfall når man koker den. Anonymous poster hash: 46d2f...907 1
Gjest Emera Skrevet 7. oktober 2015 #5 Skrevet 7. oktober 2015 Buttermilk er kjernemelk, altså væsken som er igjen etter kjerning av smør. Det har vært vanskelig å få tak i i Norge, men jeg mener det finnes nå? Ellers kan all slags surmelk brukes. Melkeerstatning + eddik er et godt tips for melkeallergikere, ja.
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2015 #6 Skrevet 7. oktober 2015 Jeg har veldig god erfaring med å bruke kefir i kaker. Anonymous poster hash: 8d086...8fb
AnonymBruker Skrevet 7. oktober 2015 #7 Skrevet 7. oktober 2015 Vita hjertego selger kjernet melk (Buttermilk). Er en liten kartong som heter "mat", står sammen med fløten. Anonymous poster hash: 46d2f...907
peppermyntete Skrevet 8. oktober 2015 #8 Skrevet 8. oktober 2015 Jeg bruker som regel kefir eller kulturmelk.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå