Tvist Skrevet 6. oktober 2015 #1 Skrevet 6. oktober 2015 Er det noen som kjenner til det nye merket hos Meny - kyllinggården? Er det noe bedre velferdsmessig for kyllingene? Har stort sett holdt meg til Stange kylling, men det er vanskelig å få kyllingfilet fra dem.
peppermyntete Skrevet 6. oktober 2015 #2 Skrevet 6. oktober 2015 https://meny. no/Tema/Kyllinggarden/Kyllinggarden/ Fjern mellomrommene i linken, og vips! Det du lurte på var et tre sekunders google-søk unna
peppermyntete Skrevet 6. oktober 2015 #3 Skrevet 6. oktober 2015 Delen om dyrenes velferd står forøvrig helt nederst
AnonymBruker Skrevet 11. oktober 2015 #4 Skrevet 11. oktober 2015 Skal man spise kylling, høres dette litt bedre ut ja. Men jeg ville ikke tatt det som produsentene selv sier som garanti. Det står for eksempel ingen ting om hvilken rase de bruker, altså må man anta at de bruker Ross 306, som allerede der gir dårlig velferd. Det står heller ingen ting om hvor mye plass de får. Vanlig plass er 23 kyllinger per kvadratmeter, og heftig oppforing på ca en måned. Slaktemetode er heller ikke nevnt, altså må man regne med at de slaktes på vanlig vis, altså kan de transporteres i et døgn (ca 50.000 dør av dette i året), og at de henges levende opp etter bena. Skal man være mer sikker bør man gå for økologisk kylling, f.eks fra Holte. Anonymous poster hash: 2d764...3da 2
Tvist Skrevet 13. oktober 2015 Forfatter #5 Skrevet 13. oktober 2015 Skal man spise kylling, høres dette litt bedre ut ja. Men jeg ville ikke tatt det som produsentene selv sier som garanti. Det står for eksempel ingen ting om hvilken rase de bruker, altså må man anta at de bruker Ross 306, som allerede der gir dårlig velferd. Det står heller ingen ting om hvor mye plass de får. Vanlig plass er 23 kyllinger per kvadratmeter, og heftig oppforing på ca en måned. Slaktemetode er heller ikke nevnt, altså må man regne med at de slaktes på vanlig vis, altså kan de transporteres i et døgn (ca 50.000 dør av dette i året), og at de henges levende opp etter bena. Skal man være mer sikker bør man gå for økologisk kylling, f.eks fra Holte. Anonymous poster hash: 2d764...3da Ja, har tenkt på det. Foretrekker Stange eller Holte, men det er vanskelig å få kyllingbryst fra dem. Men kanskje det kommer etter hvert, om det blir mer etterspørsel.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå