Gå til innhold

Catering: Hvordan beregner dere maten til gjestene?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Dere som brukte catering i bryllupet, kan dere fortelle hvordan dere gikk frem? Oppsøkte dere flere? Kunne dere se hvordan rettene ser ut, størrelse o.l.?

Hvor mye mat beregnet dere?

 

Vi skal vøre 25-30 stk. pluss barn. Tenker å leie et lokale og catering i samme firma. Blir vel middag fra kl. 18 til etter middag.

 

Selv har jeg ikke vært i mange bryllup, så vil høre erfaringer. Hvordan så lokale deres? Matbord der folk kunne hente maten? Kakebord? Skifte av retter? Hva er det man må planlegge?

 



Anonymous poster hash: 5f1f8...21f
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Her ville jeg hørt med cateringselskapet dere velger om hvor mye dere trenger. Regner med de fleste cateringbyråer kan sende bilde av rettene. Da ser du nok fort om det virker passe, for lite eller mye. 

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...