MiniMjau Skrevet 3. oktober 2015 #1 Skrevet 3. oktober 2015 Stekte bacon til frokost... 90 gram rå bacon ble til 30 gram stekt bacon. Hva er det som veier 60 g som har blitt borte?? På pakken står det 90%kjøtt, så om det da er 10%vann og annet snask, så ville 9g forsvinne, ikke 60. Skjønner ikkeno. Har dobbeltveid og dobbeltsjekket. Skal jeg regne kaloriene ut fra rått bacon? (Antar det altså).
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2015 #2 Skrevet 3. oktober 2015 Fett. Du beregner som regel utifra rå vekt, men det er klart at dersom du f.eks. griller bacon på rist i ovnen og lar alt fettet dryppe av så spiser du ikke like mange kalorier som om du lot det ligge og "bade" i fettet i pannen. Anonymous poster hash: a0f8a...789
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2015 #3 Skrevet 3. oktober 2015 Fett og sannsynligvis litt vann. Jo mer baconet spruter i panna, jo mer vann har de hatt i det. Skikkelig bacon spruter ikke. Masse god smak i baconfettet og mettet fett er ikke usunt. Blir det noe til overs i panna putter jeg det i en boks i kjøleskapet og bruker det til steking senere eller til smak i sauser, supper og gryteretter. Bacon er ikke det sunneste du kan putte i deg hvis de har brukt røykessens (som de fleste produsenter gjør), men det er ikke så ille en gang i blant. Røkt (altså ikke tilsatt røykessens) er sunt. Anonymous poster hash: 27d13...2e5
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå