AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2015 #1 Skrevet 2. oktober 2015 Skal lage foccacia til søndag,men kan jeg lage den idag? Og så fryse den? Hvordan skal den tines før servering?Anonymous poster hash: 9807b...2c0
AnonymBruker Skrevet 2. oktober 2015 #2 Skrevet 2. oktober 2015 Brødet egner seg ypperlig å fryse ned. Jeg pleier å fryse ned brødet i stykker tilsvarende ca 2 porsjoner, lar de tine opp før jeg varmer de 3-5 minutter på 200 grader i varmluftsovnen. Anonymous poster hash: 686b2...cb4
AnonymBruker Skrevet 3. oktober 2015 #3 Skrevet 3. oktober 2015 Focaccia. (Beklager, men det er så snodig at det er nesten bare i Norge man sliter med å skrive ordet riktig. Googler man "foccacia" kommer det opp nesten bare norske treff.Brødet heter Focaccia. Hvorfor er det omtrent bare nordmenn som sliter sånn med dette navnet?) Anonymous poster hash: ab149...e00 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå