Gå til innhold

Foccacia


Anbefalte innlegg

Skrevet

Skal lage foccacia til søndag,men kan jeg lage den idag? Og så fryse den? Hvordan skal den tines før servering?

Anonymous poster hash: 9807b...2c0

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Brødet egner seg ypperlig å fryse ned. Jeg pleier å fryse ned brødet i stykker tilsvarende ca 2 porsjoner, lar de tine opp før jeg varmer de 3-5 minutter på 200 grader i varmluftsovnen.



Anonymous poster hash: 686b2...cb4
Skrevet

Focaccia. 

 

(Beklager, men det er så snodig at det er nesten bare i Norge man sliter med å skrive ordet riktig. Googler man "foccacia" kommer det opp nesten bare norske treff.Brødet heter Focaccia. Hvorfor er det omtrent bare nordmenn som sliter sånn med dette navnet?)



Anonymous poster hash: ab149...e00
  • Liker 1

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...