AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2015 #1 Skrevet 1. oktober 2015 Noen som vet?Anonymous poster hash: bdaa5...a30
visp Skrevet 1. oktober 2015 #2 Skrevet 1. oktober 2015 Oppbevaring og holdbarhet Dette er en kjølevare som bør oppbevares kaldt mellom 0 og 4 °C. Hvis osten blir tørr, er det et godt, gammelt råd å pakke den inn i et klede oppvridd i te. Den kan også dynkes med te, og de som foretrekker sterkere smak spanderer ofte en skvett portvin eller konjakk på Gamalosten. Den bør oppbevares kjølig og godt innpakket i en krukke med lokk (osteklokke er å anbefale). Gamalost kan med fordel fryses, både hel og i stykker. Det kan være lurt å kjøpe en hel ost, la den bli optimal moden etter egen smak, dele i serveringsstykker og fryse ned stykkene godt pakket i plast.
AnonymBruker Skrevet 1. oktober 2015 #3 Skrevet 1. oktober 2015 Tror spørsmålet du egentlig mener er "kan gammelost på et punkt bli uspiselig?". Selvfølgelig kan gammelost fortsette å bli gamlere. Det er også spesielle metoder for oppbevaring av osten, for å unngå vekst av skadelige bakterier.Anonymous poster hash: a2a6c...5f8
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå