Gå til innhold

Sukrin


Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

Er det noen som vet målenheten til sukrin og sukrin melis?

150 gr melis og 125 gr sukker

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Hva mener du med måleenhet? Skjønner ikke spørsmålet ditt. 



Anonymous poster hash: 26fd8...b0a
Skrevet

Jeg som formulerte meg feil. Hvor mye tilsvarer 150 gram melis i forhold til melis sukrin og 125 gr sukker til sukrin?

Skrevet

Sukrin og sukker veier tilnærmet lik det samme, samme med sukrinmelis og melis. 

 

Men om du spør for å erstatte sukker/melis med tilsvarende mengder sukrin/sukrinmelis, vær oppmerksom på at sukrin bare er halvparten så søtt som sukker, og smaken vil ikke bli den samme. I tillegg kan du få den ekle kjemiske smaken om du bruker for mye sukrin. Jeg pleier bytte ut bare deler av sukkeret med sukrin, og søte ekstra med steviadråper i stedet. 



Anonymous poster hash: 26fd8...b0a
Skrevet

Ja jeg skal erstatte det, slik at en diabetiker kan spise dette . Hvordan fungerer disse dråpene? Hvordan ville du gjort det? Aldri brukt dette før.

Skrevet

Om sukkermengden i oppskriften er mindre enn 10% av tørrvarene, kan du erstatte alt sukkeret med sukrin. Jeg ville da smakt det til med stevia. Du får det i små flasker med dråpeteller, så du kan dryppe 2-3 dråper, smake på, dryppe litt til om det ikke er søtt nok. For mye stevia smaker bittert, og det er 700 ganger så søtt så sukker, så trikset er å dryppe bare noen dråper om gangen.. 

 

Sukrin egner seg best i myke kaker. Om det er kjeks du skal lage, vil de ikke bli sprø om du bruker sukrin. 

 

Om du er helt ny på å bake uten sukker vil jeg anbefale at du googler og finner ferdige oppskrifter. Det er vanskelig å prøve seg frem og få et perfekt resultat på første forsåk. 

 

Både sukrin og stevia kan gi ekkel bismak i store mengder. En kombinasjon er best, men det er lett å bomme. 

 

Og vær oppmerksom på at sukrin er et sukkeralkohol, og kan gi negative magereaksjoner. Jeg blir dårlig i magen av mye sukrin. 



Anonymous poster hash: 26fd8...b0a
Skrevet

Skal lage suksess terte

150 gr mandler

150 gr melis

4 eggehviter

125 gr sukker

2 TS vaniljesukker (skal bruke vanilje stang)

1 dl fløte

4 eggeplommer

Og 150 gr smør

Skrevet

Hvis du bruker sukrinmelis eller valig sukrinsukker i denne bunnen, vil den bare flyte ut og ikke få den kakeformete konsistensen du er vant med *harprøvdnylig*

 

min løsning ble å ha hvetemel i røren i tillegg, pluss et par ekstra egg. 

Skrevet

Den oppskriften krever veldig mye sukrin/sukrinmelis, om du bare erstatter. Jeg er redd det kan smake skikkelig høgg, og ville gitt meg store mageproblemer.. 

 

Her er en sukkerfri suksessterteoppskrift. Du ser hun bruker bytter ut en del sukrin med sukrin gold. Den er litt lettere for magen. Om du bytter ut med sukrin+ (som er 50/50 sukrin/stevia) vil det bli enda bedre.

 

http://lindastuhaug.blogg.no/1398027084_suksessterte.html

 

 



Anonymous poster hash: 26fd8...b0a

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...