AnonymBruker Skrevet 30. september 2015 #1 Skrevet 30. september 2015 Skjønner ikke! Hvorfor skal man helle ris på baken? Samme om det er hvit ris eller fullkornsris? Skal den kokes?Anonymous poster hash: 48ab2...8b6
Kvist Skrevet 30. september 2015 #2 Skrevet 30. september 2015 Ja, såklart den skal kokes. Bruk grøtris og kok den minst dobbelt så lenge som det står på pakken. Da blir den mye mykere å sitte på.
Kvist Skrevet 30. september 2015 #3 Skrevet 30. september 2015 Glemte å si at det lønner seg å ta av en liten porsjon kokt ris og avkjøle i vannbad. Så har du til å ha ris bak speilet også. 2
Gjest crem Skrevet 30. september 2015 #4 Skrevet 30. september 2015 men grøtris blir så klissete, syntes det er bedre med fullkorn jeg.. koker den selvfølgelig!
Vox_populi Skrevet 30. september 2015 #5 Skrevet 30. september 2015 Enkelte har fått alt for lite ris i oppveksten og burde få desto mer nå.
Gjest Sly Skrevet 30. september 2015 #6 Skrevet 30. september 2015 Brun ris passer vel best til baken.
Gjest Dårris Skrevet 30. september 2015 #7 Skrevet 30. september 2015 Dere tar feil alle sammen, puffet ris er det som passe best!
Gjest Margit Spat Skrevet 1. oktober 2015 #8 Skrevet 1. oktober 2015 Unntaket er hvis du heter Otto. Da skal du bruke risottoris.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå