Kjibba Skrevet 30. september 2015 #1 Skrevet 30. september 2015 Hei Eg plar å lage dynegraut med Geisha-ris, men så var eg på rema 1000 og tenkte eg skulle prøve med Ming-ris istaden. Men eg såg ikkje på koketida, der står det jo 20 min. og Geisha skal kokast i 45 min. *irritert* Er det nokon som har prøvd med Ming og fått eit bra resultat?
Kvist Skrevet 30. september 2015 #2 Skrevet 30. september 2015 Har prøvd. Har ikke klart å få den like god. Hverken med dyne/stekeovnsgrøtmetoden eller i følge fremgangsmåten på pakka.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå