AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #1 Skrevet 29. september 2015 ...Anonymous poster hash: 591ef...573
Florence Skrevet 29. september 2015 #2 Skrevet 29. september 2015 Vasker et stekebrett og smører med smør/olje. 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #3 Skrevet 29. september 2015 Smør plata og dryss på mel, akkurat som du gjør med ei kakeform. Anonymous poster hash: ab2a3...e61 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #4 Skrevet 29. september 2015 Er folk virkelig så dumme at de må spørre om sånt?Anonymous poster hash: 9db0c...51f 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #5 Skrevet 29. september 2015 Er folk virkelig så dumme at de må spørre om sånt?Anonymous poster hash: 9db0c...51f Å ikke være informert om dette gjør en ikke dum. Hvor er refleksjonsevnen din? Anonymous poster hash: adc9a...f94 4
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #6 Skrevet 29. september 2015 Er folk virkelig så dumme at de må spørre om sånt?Anonymous poster hash: 9db0c...51f Jeg er 17 og bor fortsatt hjemme, mamma lager aldri hjemmelaget mat så har ikke lærd så mye om kjøkken ting... så nå sitter jeg barnevakt for tante barnet mitt og vi har laget bolledeig. Jeg gjør jo et forsøk da!Anonymous poster hash: 591ef...573 7
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #7 Skrevet 29. september 2015 Ikke smør brettet med smør iallefall. Jeg gjorde det en gang, endte opp med at hele kjøkkenet var fullt av røyk etterpå og boller som smakte brent smør. Smør med olje, eller dra på butikken og kjøp nytt bakepapir. Anonymous poster hash: 2573d...65c
Lulilelu Skrevet 29. september 2015 #8 Skrevet 29. september 2015 Du kan bruke aluminiumfolie istedenfor
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #9 Skrevet 29. september 2015 Jeg er 17 og bor fortsatt hjemme, mamma lager aldri hjemmelaget mat så har ikke lærd så mye om kjøkken ting... så nå sitter jeg barnevakt for tante barnet mitt og vi har laget bolledeig. Jeg gjør jo et forsøk da!Anonymous poster hash: 591ef...573 Ok . Var ikke meningen å være slem, blir bare oppgitt over enkelte helt opplagte spørsmål. Dumt at ikke moren din har lært deg de enkleste basistingene på kjøkkenet og applaus til deg for at du lager boller med tantebarnet! Håper de blir gode og at dere koser dere! Anonymous poster hash: 9db0c...51f
Arabella Skrevet 29. september 2015 #10 Skrevet 29. september 2015 Er det nødvendig å bruke underlag, da, eller smøre? Jeg gjør det ikke. Bakverket setter seg ikke fast på mine stekeplater.
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #11 Skrevet 29. september 2015 Ok . Var ikke meningen å være slem, blir bare oppgitt over enkelte helt opplagte spørsmål. Dumt at ikke moren din har lært deg de enkleste basistingene på kjøkkenet og applaus til deg for at du lager boller med tantebarnet! Håper de blir gode og at dere koser dere!Anonymous poster hash: 9db0c...51f Det er ikke helt opplagt. Man kan ikke forvente at noen kan noe som de ikke har lært/har noen erfaring med. Helt urimelig å bli oppgitt over dette, og hvertfall å mene at noen er dum på bakgrunn av dette. Anonymous poster hash: adc9a...f94 3
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #12 Skrevet 29. september 2015 Går matpapir an å bruke? Anonymous poster hash: 7126a...e8f
Kontormus Skrevet 29. september 2015 #13 Skrevet 29. september 2015 Er det nødvendig å bruke underlag, da, eller smøre? Jeg gjør det ikke. Bakverket setter seg ikke fast på mine stekeplater. Da har du kanskje slikt teflonbelegg på dine plater Arabella? Til TS: Det fantes ikke bakepapir i gamle dager, og da brukte de en klatt margarin på matpapir og smurte brettet. Løst mel på brettet vil nok bare bli brent. Og min 17-åring hadde heller ikke visst dette.
Kontormus Skrevet 29. september 2015 #14 Skrevet 29. september 2015 Går matpapir an å bruke? Anonymous poster hash: 7126a...e8f Nei, det kan man ikke bruke. Det vil brenne seg fast. 1
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #15 Skrevet 29. september 2015 Hei, ts. Jeg er 50 år, og vel så det. Og i vår tid fantes ikke bakepapir. Så det går fint uten :-) Anonymous poster hash: 59dfc...b25
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #16 Skrevet 29. september 2015 Ok . Var ikke meningen å være slem, blir bare oppgitt over enkelte helt opplagte spørsmål. Dumt at ikke moren din har lært deg de enkleste basistingene på kjøkkenet og applaus til deg for at du lager boller med tantebarnet! Håper de blir gode og at dere koser dere!Anonymous poster hash: 9db0c...51f Var ikke meningen å være slem? Hva annet skal man kalle det når du insinuerer at TS er dum? Kanskje det er bedre å tenke før du skriver. Anonymous poster hash: 918cc...eb4 3
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #17 Skrevet 29. september 2015 I "gamle dager" smurte jeg stekeplatene med smør. Har aldri opplevd at det har tatt fyr eller noe annet skummelt. Anonymous poster hash: bfe38...2a7
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå