Gjest Ethereal Skrevet 21. september 2004 #1 Skrevet 21. september 2004 Hva slags pålegg bruker dere på knekkebrød? Jeg trenger gode forslag til pålegg jeg kan bruke på knekkebrød og ha stående i kjøleskapet på jobb. Begynner å bli rimelig lei leverpostei og smøreost, men det er praktisk, og man trenger ikke ostehøvel o.l. Altså: fyr løs med forslag!
Gjest 1111 Skrevet 21. september 2004 #2 Skrevet 21. september 2004 -Makrell i tomat -Leverpostei -Cottage cheese -Syltetøy -Kremost -Skinke -Tomat -Banan -Blå castello -Brie -Roastbeef + grønnsaker, krydder
Gjest Lea Skrevet 21. september 2004 #3 Skrevet 21. september 2004 Eplemos er faktisk veldig godt på knekkebrød.
Gjest gjesta Skrevet 21. september 2004 #4 Skrevet 21. september 2004 Kalkun/kyllingpålegg med massevis av tomater og agurk oppå.
Gjest Anonymous Skrevet 21. september 2004 #5 Skrevet 21. september 2004 Jeg bruker gjerne ferdigskivet ost, både hvitost, brunost og gräddost. Ellers går det i salami.
Felicia Skrevet 21. september 2004 #6 Skrevet 21. september 2004 Eplemos er faktisk veldig godt på knekkebrød. Ja, og spesiellt hvis det er sånne knekkebrød med kanel
Gjest Ethereal Skrevet 21. september 2004 #7 Skrevet 21. september 2004 Ja, og spesiellt hvis det er sånne knekkebrød med kanel Jeg må innrømme at jeg ikke er så glad i søte ting....
Midnattsol Skrevet 21. september 2004 #8 Skrevet 21. september 2004 Ridderost, skivet ost eller kremost med eple eller pæreskiver.
Gjest Rio Skrevet 21. september 2004 #9 Skrevet 21. september 2004 skinke, ost, salatblad, paprika, agurk skinke, majo, agurk
Orthia Skrevet 21. september 2004 #10 Skrevet 21. september 2004 Kalkunskinke med paprikaskiver er godt. Litt smak på tørt knekkebrød!
Arkana Skrevet 21. september 2004 #11 Skrevet 21. september 2004 *smøreost, agurk, tomat, pepper og salt *gräddost og paprika *postei med agurk og paprika *peanøttsmør *kokt/røkt skinke, litt naturell smøreost blandet med sennep og estragon
Gjest Gjesta Skrevet 21. september 2004 #12 Skrevet 21. september 2004 Kalkun/kyllingpålegg med massevis av tomater og agurk oppå. Nam! Med litt pepper og salt på! :slurp:
Ugla Skrevet 22. september 2004 #13 Skrevet 22. september 2004 Om jeg skal si min mening, så er det kun brunost, event gouda som "duger" på knekkebrød, og det spiser jeg nesten hver dag. Så kjedelig er jeg... :oops:
Gjest Starya Skrevet 22. september 2004 #14 Skrevet 22. september 2004 Spiser stort sett bare ost og leverpostei på knekkis, jeg..
-Fisken- Skrevet 22. september 2004 #15 Skrevet 22. september 2004 På knekkebrød spiser jeg: Makrell i tomat og agurk Brunost Hvitost og paprika Smøreost og agurk Salat, skinke og agurk/paprika Leverpostei med agurk Syltetøy Røket laks salat og agurk
Sita Skrevet 22. september 2004 #16 Skrevet 22. september 2004 Om jeg skal si min mening, så er det kun brunost, event gouda som "duger" på knekkebrød, og det spiser jeg nesten hver dag. Så kjedelig er jeg... :oops:Ja, men da er vi to
Gjest gjest1 Skrevet 22. september 2004 #17 Skrevet 22. september 2004 Hummous er fantastisk godt på knekkebrød, gjerne med noen skiver agurk også. Eller et dryss pepper. Men det er kanskje ikke noe særlig lunsjpålegg om du driver med kundekontakt, i og med det er hvitløk i hummous. Ellers så er agurk og tomat i skiver godt på knekkebrød.
MiniMjau Skrevet 22. september 2004 #18 Skrevet 22. september 2004 Havreknäcke med masse brunost på er jo sååå godt!! På jobben har jeg ryvita rug knekkebrød. Pålegg blir cottagecheese og kiwi-skiver magert skinkepålegg og agurk
Veslejenta Skrevet 22. september 2004 #19 Skrevet 22. september 2004 Jeg synes at så og si alt som er godt på brødskiva også er godt på knekkebrødet. Gjerne noe med litt sterk smak. Akkurat nå spiser jeg fårepølse og kyllingsalat til mine knekkebrød på jobben, men har også spist med hapå, jordbærsyltetøy, gulost og brunost.
Gjest Chanda Skrevet 22. september 2004 #20 Skrevet 22. september 2004 På knekkebrød bruker jeg enten brisling i tomat eller banan. Har alltid en pakke knekkebrød stående på jobb - det er kjempegreit til frokost og lunsj dersom det er mye møter og jeg ikke får tid til å gå i kantinen. Brisling-bokser tar jeg med hjemmefra og legger i kjøleskap på jobb - akkurat det må jeg ha kaldt. Banan har jeg enten med hjemmefra eller kjøper på jobben.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå