Gå til innhold

Kreativt med ertesupperester?


Anbefalte innlegg

Skrevet

Lagde ertesuppe med svineknoke i dag som ble veldig god, men det ble også veeeldig mye. Vet ertesuppe er kjempegod restemat, men er det noen som har gode forslag til hvordan jeg kan gjøre noe litt ekstra med restene når jeg skal bruke dem?

F.eks. noen spennende krydder (nå er det bare timian og laurbærblad) som kan legges til når det varmes opp, noe annet tilbehør enn flatbrød eller kanskje en annen rett det kan kombineres med? Så kjedelig å spise det på samme måten flere ganger i uka :)

  • Liker 1
Videoannonse
Annonse
Skrevet

Lagde ertesuppe med svineknoke i dag som ble veldig god, men det ble også veeeldig mye. Vet ertesuppe er kjempegod restemat, men er det noen som har gode forslag til hvordan jeg kan gjøre noe litt ekstra med restene når jeg skal bruke dem?

F.eks. noen spennende krydder (nå er det bare timian og laurbærblad) som kan legges til når det varmes opp, noe annet tilbehør enn flatbrød eller kanskje en annen rett det kan kombineres med? Så kjedelig å spise det på samme måten flere ganger i uka :)

Noen bruker ertersuppe ved siden av pannekakemiddag (bacon og blåbærsyltetøy til pannekakene, for de som liker det)

Anonymous poster hash: f1038...5fd

  • Liker 1
Skrevet

Lagde ertesuppe med svineknoke i dag som ble veldig god, men det ble også veeeldig mye. Vet ertesuppe er kjempegod restemat, men er det noen som har gode forslag til hvordan jeg kan gjøre noe litt ekstra med restene når jeg skal bruke dem?

F.eks. noen spennende krydder (nå er det bare timian og laurbærblad) som kan legges til når det varmes opp, noe annet tilbehør enn flatbrød eller kanskje en annen rett det kan kombineres med? Så kjedelig å spise det på samme måten flere ganger i uka :)

Vil du lage det ekstra spennende, se her http://www.godt.no/#!/artikkel/23301350/svensk-inspirert-hoestmat-gul-ertesuppe-pannekaker-med-tyttebaerkrem-og-punsjruller

 

Anonymous poster hash: f1038...5fd

  • Liker 2
Skrevet

Mitt beste tips er å fryse restene, og ta opp igjen om noen uker når du har lyst på ertesuppe igjen. :)



Anonymous poster hash: 5b018...8cf
  • Liker 1
Skrevet

Lagde ertesuppe med svineknoke i dag som ble veldig god, men det ble også veeeldig mye. Vet ertesuppe er kjempegod restemat, men er det noen som har gode forslag til hvordan jeg kan gjøre noe litt ekstra med restene når jeg skal bruke dem?

F.eks. noen spennende krydder (nå er det bare timian og laurbærblad) som kan legges til når det varmes opp, noe annet tilbehør enn flatbrød eller kanskje en annen rett det kan kombineres med? Så kjedelig å spise det på samme måten flere ganger i uka :)

Grønn ertesuppe med mynte og rissalat

http://kolonihagen.no/gronn-ertesuppe-med-mynte-og-rissalat

Anonymous poster hash: f1038...5fd

  • Liker 1
Skrevet

Grønn ertesuppe med mynte og rissalat

http://kolonihagen.no/gronn-ertesuppe-med-mynte-og-rissalat

Anonymous poster hash: f1038...5fd

 

Ps

Selv om din ertersuppe ikke er likedan som i oppskriften i linken, TS, så ville jeg bare lagd salaten og hatt noe godt brød og smør til, og prøvd meg frem med mynte i suppen

Anonymous poster hash: f1038...5fd

  • Liker 1
Skrevet

Suppe kan alltids fryses ned:)

Forslag til annet er å blande bacon i suppa. Som tilbehør ved siden av er jeg veldig svak for hvitløks baguetter.

Anonymous poster hash: 10a71...0a2

  • Liker 1
Gjest Gjest_Hello Kitte
Skrevet

Jeg hadde garantert fryst ned restene i porsjoner, så har man deilig suppe til travle dager utover høsten :)

  • Liker 2
Skrevet

Tusen takk for flotte tips alle sammen, så mye som kom på kort tid :D

 

Har allerede fryst ned halvparten for å ha til senere, og tenkte og ha resten til middag i overimorgen. Kommer absolutt til å bruke tipsene her for å få variert den litt!

  • Liker 1
Skrevet

Du kan frese løk, terninger av persillerot, sellerirot og gulrot i pannen og ha det i suppen sammen med terninger av potet.

Når grønnsakene er møre så kan du ha i pølsebiter.

Skrevet

Små terninger av sommerkoteletter er godt i ertersuppe. 

 

Oppkutta pølsebiter eller kjøttboller likeså. 

 

Osteloff er godt til....det bedte forslaget mitt er rett og slett å fryse det til en annen gang. :)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Opprett en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...