AnonymBruker Skrevet 26. september 2015 #1 Skrevet 26. september 2015 Er Smårettsbacon fra gilde ferdig og klar til å spises? Kan man bare pakke dem i en salat slik de er? Eller må/bør man steke dem først?Anonymous poster hash: 2cce9...c57
KRSby Skrevet 26. september 2015 #2 Skrevet 26. september 2015 Det er faktisk ikke bacon i smårettsbacon. 1
AnonymBruker Skrevet 26. september 2015 #3 Skrevet 26. september 2015 Det er faktisk ikke bacon i smårettsbacon. Har sett det der men nå har det no seg sånn at det heter Smårettsbacon da. Kan du svare på spørsmålet?Anonymous poster hash: 2cce9...c57
Pinkee Skrevet 26. september 2015 #4 Skrevet 26. september 2015 Smårettbacon er rått, så det må stekes først. hvis du ikke liker rått bacon da.
KRSby Skrevet 26. september 2015 #5 Skrevet 26. september 2015 Har sett det der men nå har det no seg sånn at det heter Smårettsbacon da. Kan du svare på spørsmålet?Anonymous poster hash: 2cce9...c57 Det kommer ikke ferdig stekt nei. Man må steke småretts"bacon"er selv. 1
superdupermeg Skrevet 26. september 2015 #6 Skrevet 26. september 2015 Har sett det der men nå har det no seg sånn at det heter Smårettsbacon da. Kan du svare på spørsmålet?Anonymous poster hash: 2cce9...c57 http://www.tv2.no/a/6529059 Det heter ikke smårettsbacon lenger, de byttet navn etter dette:)
SiMa Skrevet 26. september 2015 #7 Skrevet 26. september 2015 Det er faktisk ikke bacon i smårettsbacon. Hva er det i det da? Ts, de bør absolutt stekes først.
KRSby Skrevet 26. september 2015 #8 Skrevet 26. september 2015 Hva er det i det da? Ts, de bør absolutt stekes først. svinebog eller sideflesk som det heter.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå