AnonymBruker Skrevet 25. september 2015 #1 Skrevet 25. september 2015 Skal vake kanelsnurrer;)Anonymous poster hash: de8ad...6e1
AnonymBruker Skrevet 25. september 2015 #2 Skrevet 25. september 2015 Bake woops ahahaAnonymous poster hash: de8ad...6e1
AnonymBruker Skrevet 25. september 2015 #3 Skrevet 25. september 2015 Vanlig mel? Jeg baker kanelsnurrer flere ganger i måneden, og har aldri brukt mandelmel.. visste ikke at det var vanlig engang. Anonymous poster hash: be910...2bc 1
Tonka Skrevet 25. september 2015 #4 Skrevet 25. september 2015 Regner med at de skal være glutenfrie? I så fall kan du bruke annet glutenfritt mel, men det vil ikke gi samme resultat. Mandelmel inneholder mer fett og gir mye saftigere bakst. Det trekker til seg veldig lite væske, i motsetning til stort sett alt annet mel. Å male opp f.eks. solsikkefrø kan funke, men det spørs jo om du vil ha den smaken i kanelbollene dine... Jeg ville heller ha lett etter en oppskrift uten mandelmel. 1
Brunhilde Skrevet 25. september 2015 #5 Skrevet 25. september 2015 Hvis du har en oppskrift der du skal ha mandelmel i fyllet så kan du rett og slett bare utelate det helt uten problem. 1
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå