Gå til innhold

debatten om sex med eller uten kondom forts.


Gjest anonym

Anbefalte innlegg

Gjest Anonymous

hei dere her inne i nattemørket!

leste nettopp en debatt som tok for seg hvorvidt sex med eller uten kodnom var best. og de fleste syntes da at uten var best og jeg kan si meg enig! men jeg lurer da på,jeg går på p piller,har gjort dette lenge og aldri hatt en annen partner en han jeg har nå- det samme gjelder han!

vi har hatt sex mange ganger uten kondom og han trekker seg alltid ut førhan kommer. men alle dere som har sex uten kondomer får dere ikke dårlig samvittighet etterpå, er dere ikke redde for å bli gravide? jeg er livredd.. og tenker stort sett bare på det hele tiden etterpå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fortsetter under...

Hva er egentlig problemet når du går på pillen da? Jeg har gått på den i mange år og tenker meg ikke om to ganger før kjæresten spruter inni meg (om jeg ikke har vært dårlig slik at pillen mister sin funksjon, da er jeg alltid obs på at det ikke skal skje).

Jeg synes sex med dong er noe dritt! Kjenner ingenting jeg... Sex uten derimot er det deiligste i verden..... Jeg har hatt flere partnere, og det er ikke spørsmål om å IKKE bruke kondom med ny partner. Det tar jeg som en selvfølge. Jeg har bare et liv og det har jeg tenkt å ta vare på.

Nå har jeg fast kjæreste og har hatt det lenge. Vi har begge testet oss og vet at ingen av oss har noen overførbare sykdommer. Derfor er pillen det eneste prevensjonsmiddelet vi (jeg) bruker. Brukte kondom i begynnelsen, men den sprakk visst :oops: så jeg var litt nervøs i ettertid der ja...

Kjenner noen som aldri bruker det, og det synes jeg er helt vanvittig!!!! Unnskyldningen er at det er noe dritt, men jeg skylder på intelligensnivået. Ikke den smarteste kniven i skuffen denne venninna mi så hun får gjøre som hun vil og lære av sine feil. Jeg har ihvertfall prøvd å banke det inn i huet hennes, men det funker ikke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

bruker kun kondom, og synes det fungerer helt fint. er iallefall ikke plaget av at jeg ikke kjenner 'noe' med kondom. har fast partner, men kondom er faktisk det beste alternativet for oss.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest indiangranny

Kondom er fint for dem som ikke kan bruke annen prevensjon.Jeg vil si at vi brukte kondom i begynelsen og vi testet oss begge to fordi vi ville at rett skulle være rett.Jeg synes at noe av følelsen forsvinner med kondom,men vi har et rikt sex liv.Nå bruker vi ikke prevangsjon i det hele tatt og kan ikke ha det bedre.Men de som har one night stand kan bruke kondom grunnet alle kjønnsykdommer og Hiv.Men lever men i et fast forhold er det greit uten kondom.

hilsen

indianlady

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann!

For min del velger jeg sex uten eller ikke sex i det hele tatt....

Men så har jeg ikke sex før jeg VET at jeg (eller hun) kan smitte med noe heller da....

Gleder meg til vi også kan gå på piller.... Hjerterått egentlig å "kreve" at hun skal tilføre seg masse hormoner....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sex med kondom er kjedelig! Selvfølgelig nødvendig om man ikke bruker annen prevensjon. Selv bruker jeg p-pillen og er ikke beskymret for graviditet. For et mas å skulle tenke på å trekke seg ut før det er for sent HVER gang man har sex... er det no glede i samleie da? Dessuten kommer det små mengder med sæd ut gjennom hele samleie. Er man så usikker er det like greit å la være!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Janna

Har aldri hatt sex med kondom jeg. Så det vet jeg ikke åssen føles.

Sambo derimot sier at sex med kondom er like bra som ingen sex i det hele tatt, så... :-?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den holdninga der kjenner jeg meget godt igjen Vinga.Har hørt den før lissom :wink: Her er det pilla eller hoppe av i svingen.Den svingers greia er jo ikke det aller tryggeste men ved siden av kondom så gjør det tydeligvis ikke så mye.Er det rart jenta blir forvirra?? :o :)

Til deg som bruker P-piller og samtidig synes du må bruke kondom.Eeeeehhh......... det er greit å være redd for en eventuell graviditet, men det finnes noe som heter å være overhysterisk også.

Tar du pilla på riktig måte og er obs ved oppkast,diare,antibiotika kurer og enkelte natur medisiner så skal pilla være så godt som 100% sikker.

Om man da er så redd for å bli gravid er det ikke best å være avholdende da??

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Av og til bruker jeg kondom, men det er bare hvis jeg er usikker på dama, og ikke vet hvor hu kan ha vært og "lekt" før....

Men selvsagt passer jeg på at hun allikevel får smake ansiktsspruten (men det er hvis hun har vært ekstra flink)... ,- ved å ta av kondomen rett før det går for meg.

Waco

...gjelder å bruke de løsninger man har....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bruker ikke noen so helst form for "politisk korrekt" prevensjon...

Bruker sikre perioder kombinert med "hoppe av i svingen". Fungerer fint for meg, men eg er så heldig at eg har veldig regelmessig mens :)

For meg så er det det det eneste alternativet, p-piller dreper al sex-lyst ( + eg har migrene), kondomer er verre en ingen sex og pessar gir blærekatarr :(

Har brukt denne metoden i tilsammens 3-4 år uten uheld. Skulle selvsagt ønske at der fantes en prevensjon for meg, men sånn er det ikke, men samtidig må eg jo sie at "min metode" fungerer aldeles så bra for meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Steggen

katta: For din del håpar eg det er OK om du blir gravid. Det ruslar nok ein del "avhopperar" og "sikre periodar" rundt i landet. Eit vennepar brukte denne metoden i mange år. Ei av dei siste hyrdestundene før dei gjekk kvar til sitt gav derimot resultat i form av eit lita barn. Det har på langt nær vore problemfritt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg håper for hennes skyld at hun ikke bruker denne "prevensjonen" med alle og enhvær mann jeg men har fast partner.

Det dummeste jeg hører om er jenter (og gutter) som satser på sikre perioder eller p-piller ved one night stands.

Det er faktisk lov til å bruke hue selv om man er kåt :blunke:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er jo "sikre perioder" forholdsvis sikre da... og hvis man gjør det sammen med facials så er det en ganske grei prevansjonsmetode...

Men så er det jo noen kvinner som ikke har fast regelmessig mens, - og får desverre ikke brukt denne edle gratis metoden naturen har gitt oss...

.. så dem omtaler alle andre enn seg selv som "dummeste jeg hører om"....

Waco

... er litt glad ikke alle er like sneversynt....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Eg vet jo selvsakt at min måte ikke er 100%, men når alt kommer til stykket, så er der ingen metoder som er 100%. Finnes og en del "ups pillen min virket ikke", "spiralen datt ut", "steriliseringen grodde sammen igjen" ikke for å glemme "kondomen sprakk" :roll:

Men for meg så fungerer den ypperlig, og fordi at eg ikke har andre alternativer.

Til Steggen, som du sjølv sier, så brukte de den i mange år uten uheld. At de så blev gravide i slutten av forholdet og at dette skapte problemer, er selvfølgelig kjipt for dem, men ikke så veldig relevant her.

En ting med "hoppe av/sikre perioder" er at man er nødt til å stole på hverandre, det er veldig lett å påstå at man er "sikker" og det er veldig lett å hoppe av for seint med vilje... Noe som kan skje i slutt-fasen av et forhold.

Thea, i en perfekt verden ville vi jo alle ha brukt kondom ved ons, men virkeligheten er nå engang slik, at fleste ons skjer i fylla og da er hue beklageligvis midlertidig i ustand.

Hvis det er det dummeste du hører så har du ikke hørt så veldig mye.

Har hatt en del ons-er, forsøker å bruke kondom, men skal ærlig innrømme at av og til så er den ikke med. Kondomsex er nesten verre enn ingen sex. Velger i tillegg å teste meg 1 gang i året for div. sykdommer. Min måte å ta ansvar på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Må ærlig innrømme at jeg ikke helt skjønner dette med at kondomsex er et samme som ingen sex.

Selv så foretrekker jeg sex uten kondom, men det sitter i hodet, det er ikke fysisk. Og ikke minst er det veldig greit å kunne dure i vei uten å måtte tenke på slike ting. :D

Men sjeden blir ikke mindre følsom om det er en kondom på. Men det er jo meg da, er vel forskjeller der som med alt annet.

Nå er jeg jente og kan selvfølgelig ikke uttale meg for gutta på det området, men har mer enn en gang fått høre at de ikke vil spise sjokolade med papir på....... :kul:

Nå snakker jeg selvfølgelig om faste forhold. Ons er utelukket uten kondom. Som en annen sa: Jeg er for glad i livet til å risikere det på den måten.

Lilly

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

[1] Category widget

Gjest Janna

Jeg skjønner heller ikke at noen risikerer livet ved å pule rundt uten plastikk på snoppen.

Eller kreve at typen gjør det. Jeg mener, fylla kan ha skylda, men det er da begredelig å vite at man ble syk i et hodeløst øyeblikk.. Noe å banke seg selv for i det stille i mange år :wink:

Jeg har alltid hatt kondom i veska mi da, i tilfelle voldtekt der mannen kanskje muligens ville gå med på å bruke det... (man hører det utroligste)

Men nå kan jeg ikke bli mere gravid enn jeg er, så da er det sykdommene jeg er mest redd for :ler:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Til Lilly

Kondom-sex er for meg som tidligere nevnt nesten verre enn ingen sex. Kan ikke forklare det på annen måte enn at uten hudkontakten er der ikke noe ved det. Der er unektelig noe spesielt ved den utrolig myke penis-huden :o og samtidig har kondomene en lei tendens til å "henge fast" i huden min, blir sår rett og slett, uansett hvor kåt/våt eg enn måtte være :(

Til Vinga

"risikerer livet ved å pule rundt uten plastikk på snoppen" Ikke en veldig pen måte å prate om sex-livet mitt på...

Nå har du hatt såpass flaks at den første viste seg å være Mr. Right. Veldig bra for deg, men det gjør og at du ikke helt vet, hva eg prater om.

Det er ikke sånn at eg tenker at nå er eg kåt, og nå skal eg ut og leve farlig og ha sex uten kondom... :hoho: Det skjer nokk mere sånn at eg finner en, blir med han hjem, drar frem kondomen og når han så ikke vil bruke den, tenker eg "bra" i mitt stille sind, fordi eg og hater kondom. Men eg har nå for vane å stå for mine handlinger, derfor vil eg ikke pynte på sannheten herinne hellere.

La oss nå se litt statistisk på det:

Eg har sex med ca 5 stk på et år, derav 3 uten kondom. Sannsynligheten for at en av dem er HIV-positiv er veldig liten, og sannsynligheten for å bli smittet er ikke stor. Men ok eg risikerer livet 3 ganger i året ved å ha sex. Som motvekt kan eg nevne at eg holder fartsgrensa, ikke røyker og ikke driver med ekstrem-sport.

Poenget mitt er at eg synes at folk er så veldig opphengt i "seksual-moral" og veldig ofte kamuflerer det som "bekymring for andre folk sin helse". Hvis dere vil fordømme farefull adfærd, så er der en haug med andre ting, som er mye mere skadelige og dødelige enn akkurat ubeskyttet sex.

PS. Eg tvinger ingen til å ha ubeskyttet sex med meg og eg tester meg jevnlig.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Men nå var det faktisk ikke graviditet jeg tenkte mest på, for ved one night stands er det værre ting en kan pådra seg.

Noe som heter KJØNNSYKDOMMER.

Deler av innlegget slettet. Hege (mod.)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...