grrwaffmjau Skrevet 25. september 2015 #1 Skrevet 25. september 2015 Noen som har prøvd de store pizzabunnene? Hvordan var de isåfall?
Ike Skrevet 25. september 2015 #2 Skrevet 25. september 2015 Skal prøve til middag i dag, kan oppdatere her senere!
grrwaffmjau Skrevet 25. september 2015 Forfatter #3 Skrevet 25. september 2015 Skal prøve til middag i dag, kan oppdatere her senere! Fått smakt?
Marissa Skrevet 25. september 2015 #4 Skrevet 25. september 2015 Det lurer jeg og på, spent på å høre!
AnonymBruker Skrevet 25. september 2015 #5 Skrevet 25. september 2015 De var helt greie. Prøvde de i sommer. Helt ok,hverken mer eller mindre. Anonymous poster hash: 73691...3a6
amisu Skrevet 25. september 2015 #6 Skrevet 25. september 2015 De var helt greie. Prøvde de i sommer. Helt ok,hverken mer eller mindre.Anonymous poster hash: 73691...3a6 De kom jo ut nå i september?
AnonymBruker Skrevet 27. september 2015 #7 Skrevet 27. september 2015 De kom jo ut nå i september? Nå måtte jeg Google det. Vi snakker de porsjonspizzasizene i plast fra eldorado med røde etiketter? Kjøpte jeg i midten av august her i Bergen. Ikke solgt,men helt ok. Anonymous poster hash: 73691...3a6
Ike Skrevet 28. september 2015 #8 Skrevet 28. september 2015 Beklager, jeg glemte helt denne tråden. Prøvde de som sagt på fredag. Synes lukten når jeg åpnet pakken var litt rar og sur, altså typisk surdeig. Den så også litt mye forhåndsstekt ut. Jeg la på en hel kjøttdeig og 2 dl pizzasaus på hver bunn. I tillegg til grønnsaker og masse ost. Mye topping altså. Stekte til osten var gyllen. Vel, pizzabunnen ble for mye stekt enkelte steder, svidd under noen plasser. Det var dette jeg tenkte kom til å skje på forhånd. I tillegg ble den ganske tørr, selv om jeg hadde på mye saus. Bunnen er jo ganske tynn, så trekker ikke til seg særlig veske. Smaken hadde nok vært helt ok hvis den ikke ble så mye stekt. Betalte 29,90 for topack, altså en OK pris. Skal du prøve dem må du se om du finner noen som ser litt lite stekt ut ;-) Tviler på det blir gjenkjøp fra meg. Da lager jeg heller pitapizza e.l.
grrwaffmjau Skrevet 28. september 2015 Forfatter #9 Skrevet 28. september 2015 Beklager, jeg glemte helt denne tråden. Prøvde de som sagt på fredag. Synes lukten når jeg åpnet pakken var litt rar og sur, altså typisk surdeig. Den så også litt mye forhåndsstekt ut. Jeg la på en hel kjøttdeig og 2 dl pizzasaus på hver bunn. I tillegg til grønnsaker og masse ost. Mye topping altså. Stekte til osten var gyllen. Vel, pizzabunnen ble for mye stekt enkelte steder, svidd under noen plasser. Det var dette jeg tenkte kom til å skje på forhånd. I tillegg ble den ganske tørr, selv om jeg hadde på mye saus. Bunnen er jo ganske tynn, så trekker ikke til seg særlig veske. Smaken hadde nok vært helt ok hvis den ikke ble så mye stekt. Betalte 29,90 for topack, altså en OK pris. Skal du prøve dem må du se om du finner noen som ser litt lite stekt ut ;-) Tviler på det blir gjenkjøp fra meg. Da lager jeg heller pitapizza e.l. Tusen takk for svar!
AnonymBruker Skrevet 29. september 2015 #10 Skrevet 29. september 2015 Nå måtte jeg Google det. Vi snakker de porsjonspizzasizene i plast fra eldorado med røde etiketter? Kjøpte jeg i midten av august her i Bergen. Ikke solgt,men helt ok. Anonymous poster hash: 73691...3a6 Så i dag at vi trolig snakker om ulike ting. Jeg har smakt de store pizzaene,mens dere sikkert snakker om de små som er på størrelsen med et pitabrød. Men de er begge steinovnbakte,så vil tro det er samme greie... Synes pepper og tine er bedre på ferdigdeiger...Anonymous poster hash: 73691...3a6
grrwaffmjau Skrevet 29. september 2015 Forfatter #11 Skrevet 29. september 2015 Så i dag at vi trolig snakker om ulike ting. Jeg har smakt de store pizzaene,mens dere sikkert snakker om de små som er på størrelsen med et pitabrød. Men de er begge steinovnbakte,så vil tro det er samme greie... Synes pepper og tine er bedre på ferdigdeiger...Anonymous poster hash: 73691...3a6 Tenker på de store:)
AnonymBruker Skrevet 30. september 2015 #12 Skrevet 30. september 2015 Tenker på de store:) Da var de nok ekstra tidlig ute i Bergen, for en gangs skyld....har en halv liggende i frysen fremdeles... Anonymous poster hash: 73691...3a6
grrwaffmjau Skrevet 30. september 2015 Forfatter #13 Skrevet 30. september 2015 Da var de nok ekstra tidlig ute i Bergen, for en gangs skyld....har en halv liggende i frysen fremdeles... Anonymous poster hash: 73691...3a6 Okei, tusen takk for svar forresten:)
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Opprett en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå